Ικανοποίηση Γουάτσα στο Μαξίμου: «Βλέπει» ασφάλειες, ακίνητα, τουρισμό

Αν και έχουν περάσει 7 χρόνια από την αρχική τοποθέτηση της Fairfax στη χώρα μας – και παρά τον κυκεώνα δυσκολιών – ο Πρεμ Γουάτσα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για μια ακόμη φορά στην ελληνική οικονομία.

Οι πληροφορίες από την σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουν λόγο για θετικό κλίμα με τον καναδοινδό δισεκατομμυριούχο να δηλώνει ικανοποιημένος από το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης, την ταχύτητα με την οποία στήθηκε το κυβερνητικό επιτελείο και την ακολουθία των νομοθετικών πρωτοβουλιών που οδηγούν σε πιο δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας.

Στο στόχαστρο του Π. Γουάτσα παραμένει ο ασφαλιστικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι δυνατότητες που προσφέρει ο τουρισμός για επενδύσεις.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον για την πορεία των NPLs των τραπεζών και τις προοπτικές των ΣΔΙΤ σε έργα υποδομών, συμφωνα με πληροφορίες.

«Αν προχωρήσετε έτσι όπως ξεκινήσατε, η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώρα σε λίγο καιρό και το επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο», φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*