Συμβολική δωρεά ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Με μία σεμνή συμβολική κίνηση, αντιπροσωπεία του ΠΣΣΑΣ www.pssas.gr και της GAMA Hellas www.gamahellas.com/ επισκέφθηκε στις 11/7/2019 την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” www.elpida.org/, η οποία συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, υλοποιώντας την υπόσχεση να παραδώσει Δωρεά αξίας 3.000€.

Στο πρόσφατο εκπαιδευτικό συνέδριο ΠΣΣΑΣ-GAMA Hellas που πραγματοποιήθηκε στις 31/5/2019, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ανακοινώθηκε η δωρεά, ανταποδίδοντας την τιμή στην εθελοντική παρουσία του κ. Rick Pitino, ύστερα από ευγενική υπόδειξή του για τη δωρεά.

Διαβάστε: Ρ. Πιτίνο σε ασφαλιστές: Αυτό είναι το PhD της επιτυχίας

Η αντιπροσωπεία του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas ξεναγήθηκε στους χώρους όπου υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο νοσηλείας και στήριξης των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους.

Το ραντεβού της αντιπροσωπείας του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas ανανεώθηκε με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» τον Σεπτέμβριο για να συζητηθούν περαιτέρω κινήσεις και δράσεις που μπορούν να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση συμβάλλοντας ενεργά στο εξαιρετικό εθελοντικό έργο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ»

Διαβάστε επίσης: ΠΣΣΑΣ & GAMA Hellas: Holistic Leadership – Ολιστική Ηγεσία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*