Μ. Καλδέλη (ΜΙΝΕΤΤΑ): Aνεβάζουμε τον πήχη, θέτοντας μία νέα πρόκληση

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ θα γιορτάσει και φέτος την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Οι δράσεις στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου 2019.

Ο διεθνής θεσμός της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στις δράσεις που διοργανώνονται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών η κα. Μίλτα Καλδέλη, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών/Ποιότητας της «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ» δήλωσε:

«Με αφετηρία την αμέριστη αφοσίωση προς τους πελάτες μας, την συνέπεια στις αρχές μας και την διάθεση μας για συνεχή εξέλιξη, ανεβάζουμε τον πήχη ψηλότερα, θέτοντας μία νέα πρόκληση: Να κάνουμε την εξυπηρέτηση μια ξεχωριστή εμπειρία για συνεργάτες, πελάτες και το προσωπικό μας!

Ξεκινήσαμε λίγοι το 2016 και πλέον η Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική με την συμμετοχή δεκάδων εταιριών.

Όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά ….κάνουν την διαφορά στην εξυπηρέτηση!».

Η δήλωση της κας Καλδέλη:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*