Τρεις νέους εταίρους καλωσόρισε στο δυναμικό της η ΕΥ Ελλάδος

Τρεις νέους Εταίρους καλωσόρισε στη διοικητική της ομάδα η ΕΥ Ελλάδος, συνεχίζοντας να αναπτύσσεται ραγδαία, να προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης στους ανθρώπους της, αλλά και να στηρίζει την ελληνική αγορά με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μένοντας πιστή στις αξίες της.

Χρήστος Κουρουνιώτης, Φορολογικό Τμήμα

Ο Χρήστος Κουρουνιώτης διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην παροχή φορολογικών συμβουλευτικών υπηρεσιών και, από το 2009, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών διεθνούς φορολογίας και τεκμηρίωσης ενδοομιλικών συναλλαγών στην ΕΥ Ελλάδος. Από το 2017, υποστηρίζει και το τμήμα ενδοομιλικών συναλλαγών της ΕΥ Κύπρου, ενώ παρέχει υποστήριξη και σε άλλα γραφεία της ΕΥ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ως ειδικός στον τομέα του. Έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα έργων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, ενώ έχει εμπειρία σε μια σειρά από κλάδους, εστιάζοντας κυρίως στα Ταχέως Αναπτυσσόμενα Καταναλωτικά Προϊόντα, τους Τεχνολογικούς Ομίλους, τον Φαρμακευτικό κλάδο και τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ έχει MSc στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Διοίκηση από το Cass Business School στο Λονδίνο. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και διαπιστευμένος Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ Τάξης.

Γρηγόρης Νάκος, Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Ο Γρηγόρης Νάκος διαθέτει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.Εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥ το 2011 και είναι επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης και αξιοποίησης δεδομένων του “Data&AnalyticsCenterofExcellence” της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης που εδρεύει στην Αθήνα. Διαθέτει εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων και κλάδων, όπως στον Χρηματοοικονομικό Κλάδο, τις Τηλεπικοινωνίες, το Λιανεμπόριο και τη Ναυτιλία. Μεταξύ άλλων, έχει ηγηθεί μεγάλων και σημαντικών έργων Διαχείρισης Κινδύνου, Διαχείρισης Αξίας Πελάτη, και ευρύτερων έργωνDataWarehouse και BigData σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ρουμανία και άλλες χώρες στη Δυτική Ευρώπη. Είναι κάτοχος MBA με κατεύθυνση σε Χρηματοοικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc στη Μηχανολογία Συστημάτων με κατεύθυνση σε Εφαρμογές Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και BSc στη Μηχανολογία Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Hertfordshire στην Αγγλία.

Παναγιώτης Τσιώλης, Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικού Συμβούλου & Υποστήριξης Συναλλαγών

Μετρώντας πάνω από 11 χρόνια στην ΕΥ, στην Ελλάδα, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Παναγιώτης Τσιώλης, εξειδικεύεται στην Υποστήριξη Εταιρικών Συναλλαγών (Συγχωνεύσεων και Εξαγορών), τόσο από την πλευρά του πωλητή, όσο και από την πλευρά του αγοραστή. Διαθέτει εμπειρία σε έργα due diligence, διαπραγμάτευσης των συμβατικών κειμένων (SPA), σχεδιασμού της βέλτιστης δομής της σκοπούμενης Συναλλαγής,ενώ έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα τομέων και κλάδων, μεταξύ άλλων, Ενέργεια, Βιομηχανικά Προϊόντα, Τηλεπικοινωνίες, Φαρμακοβιομηχανία, Real Estate και Τουρισμός. Έχει εργαστεί σε έργα τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος, παρέχοντας συμβουλές σε στρατηγικούς και χρηματοοικονομικούς επενδυτές (PrivateEquityFunds), ενώ εξειδικεύεται σε έργα αποεπενδύσεων, παρέχοντας υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία της συναλλαγής. Κατέχει MSc στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ΟΠΑ.

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Στην ΕΥ Ελλάδος, έχουμε έναόραμα: να αναπτυσσόμαστε, όχι μόνο σαν εταιρεία, αλλά και σαν άνθρωποι. Για να το πραγματοποιήσουμε, προσφέρουμε ευκαιρίες στους ανθρώπους μας να ωριμάσουν επαγγελματικά και να εξελιχθούν μέσα στην εταιρεία, βάζοντας κι εκείνοι, με τη σειρά τους, το δικό τους ‘λιθαράκι’ στην οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου. Σε αυτό το πλαίσιο, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους τρεις νέους μας Εταίρους, οι οποίοι ενισχύουν τη διοικητική ομάδα της ΕΥ και θα συμβάλουν στο έργο της εταιρείας, με τη μακρά εμπειρία και τις γνώσεις τους, ώστε να παρέχουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας, σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*