Έλεγχος βιταμίνης D από τον Όμιλο Affidea τον Ιούλιο

Νέο Προληπτικό Έλεγχο για όλους προσφέρει ο Όμιλος Affidea, με αφορμή την καλοκαιρινή περίοδο, σε προνομιακή τιμή. Ενημερωθείτε για τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό σας, από 1 έως 31 Ιουλίου, σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea, εν όψει καλοκαιρινών διακοπών, και επωφεληθείτε της ειδικής μειωμένης τιμής.

Η βιταμίνη D είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος υγείας για όλες τις ηλικίες, με κύριο ρόλο την σωστή ανάπτυξη των οστών και την προαγωγή υγείας του σκελετού. Τα παιδιά χρειάζονται την βιταμίνη D για να χτίσουν δυνατά οστά και οι ενήλικες για να διατηρήσουν υψηλές πυκνότητες οστικής μάζας. Μελέτες υπογραμμίζουν τον σημαντικό ρόλο της βιταμίνης D στη συνολική υγεία του οργανισμού, καθώς έχει καταγραφεί πως βοηθά όχι μόνο στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων, όπως διαφόρων μορφών καρκίνου, καρδιαγγειακών νοσημάτων, σκλήρυνσης κατά πλάκας, σακχαρώδους διαβήτη αλλά και στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια ηλιόλουστη μεσογειακή χώρα, το 57,7% του πληθυσμού της δείχνει να έχει έλλειψη βιταμίνης D, δηλ. επίπεδα χαμηλότερα από τα φυσιολογικά, και με αυξημένο κίνδυνο κατάγματος.

Ο έλεγχος ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο Κέντρο της Affidea που τους εξυπηρετεί, έως και τις 31 Ιουλίου 2019.

Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της πρόληψης, παραμένοντας προσηλωμένη στην αποστολή της να παράσχει υψηλής ποιοτικής στάθμης πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας για όλους, σε ειδικές μειωμένες τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*