Η γιορτή της Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ Ltd για τα 20 χρόνια στην Κύπρο

Η Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ Ltd διανύει μια πολύ κομβική στιγμή καθώς συμπλήρωσε τα 20 χρόνια ενεργής παρουσίας της στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά. Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους και τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, διοργάνωσε μία μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ), στη Λευκωσία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δόθηκε μουσική παράσταση με την Μαργαρίτα Ζορμπαλά και τίτλο “Ιστορίες και τραγούδια”.

Ο Εμμανουήλ Μάνος με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά χαιρέτησε την εκδήλωση κάνοντας μία αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας από το πρώτο ασφαλιστικό πρακτορείο της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 20ου αιώνα, την ίδρυση της εταιρείας Πραγματογνωμόνων – Εκτιμητών Ζημιών Ε. Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ το 1955, έως το 1998 με την ίδρυση και στελέχωση της εταιρίας στη Κύπρο, με έδρα τη Λευκωσία και την ανάληψη της διεύθυνσης από ακόμη ένα μέλος της οικογένειας, τον Ιωάννη Θεοδοσίου. Έτσι, ο στόχος και το όνειρο του Νικολάου Ε. Μάνου για τη δημιουργία της μοναδικής Ελληνικής εταιρείας πραγματογνωμόνων με φυσική παρουσία και δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, έγινε πραγματικότητα.

Πλέον, η Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ & ΑΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με γραφεία επίσης, στην Αθήνα και Ηράκλειο αναγνωρίζεται ως τεχνικός σύμβουλος Ασφαλιστικών εταιρειών στη διαχείριση υποθέσεων ζημιών, εκτιμήσεων & επιθεωρήσεων στην εγχώρια και τη διεθνή Ασφαλιστική Αγορά, διαθέτοντας αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, αναπτύσσοντας, παράλληλα, ένα ευρύ δίκτυο εργασιών στον ελλαδικό χώρο και διεθνώς.

Ο κ. Μάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτά τα πρώτα 20 χρόνια δραστηριότητας, είχαμε επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, βιώσαμε σπουδαίες χαρές αλλά και μεγάλες στεναχώριες. Χάρει όμως, στο έμψυχο δυναμικό της και στους πελάτες της, η Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ στην Κύπρο έφτασε σήμερα έως εδώ. Η χρονιά που διανύουμε είναι μια πολύ κομβική στιγμή μέσα στο χρόνο για την οικογενειακή μας επιχείρηση. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη διαδρομή, θέλοντας πρωτίστως με αυτό τον τρόπο να σας εκφράσουμε το πιο σημαντικό «ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς», γιατί εσείς πρωτίστως μάς δώσατε τη δυνατότητα, με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, να συνυπάρξουμε και να συμπράξουμε, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε για πάνω από 20 χρόνια κοντά σας.».

Ο Ιωάννης Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της E.N. MANOS Ltd στην Κύπρο, με τη σειρά του απηύθυνε χαιρετισμό, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι στηρίζουν την εταιρεία και την πορεία της στην κυπριακή ασφαλιστική βιομηχανία και ανέπτυξε τη δράση των 20 χρόνων στην κυπριακή αγορά. Τέλος, υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει με αφοσίωση να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και να φροντίζει για τον συνάνθρωπο.

Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους καλεσμένους, στο φουαγιέ του θεάτρου.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και κυρίως από τον Ασφαλιστικό Τομέα, που συνάδει με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*