Στ. Συγγρός: Χτυπάμε στην καρδιά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Της Ελενας Ερμείδου

«Είναι οικονομικά σοβαρή, έχει επίγνωση των αριθμών, είναι λειτουργικά αποτελεσματική, εκπαιδεύει σωστά, έχει όραμα για την επόμενη ημέρα». Αυτούς τους χαρακτηρισμούς προσέδωσε για την  Victory Promise, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ΕRB Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, μιλώντας στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της εταιρείας χτες στον Ιππικό Ομιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Με λειτουργική κερδοφορία για 5η συνεχή χρονιά, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, με μηδέν υποχρεώσεις προς ασφαλιστικές και καμία υποχρέωση προς τρίτους, η Victory Promise ανοίγει δρόμους συνάπτοντας νέες συνεργασίες και κάνοντας σχέδια για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την ανάπτυξη της εταιρείας.

 

«Λέμε λιγότερα και κάνουμε περισσότερα … αλλά είμαστε σίγουροι για αυτό που κάνουμε ή θα κάνουμε» τόνισε ο πρόεδρος της Victory Promise Σταμάτης Συγγρός.

Η Victory Promise βρίσκεται στο τελικό στάδιο για να λάβει πιστοποίηση ISO 27001, ενώ έχει συνάψει συνεργασία με την ICAP στην διαδικασία της εκπαίδευσης των εργαζομένων στην διοίκηση. Παράλληλα και με την Data Wise με στόχο την απεικόνιση των δεδομένων της εταιρείας.

Η εταιρεία επενδύοντας στην τεχνολογία στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και τον θεσμό της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχει πραγματοποιήσει 11 εκστρατείες μέσω πλατφόρμας digital marketing ενώ έχει ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και την πλατφόρμα e-learning.

Η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα κρατώντας τις αξίες της είναι στόχος και όπως είπε ο κος Συγγρός

«Τα κακά νέα είναι ότι έχουμε λίγο χρόνο … τα καλά νέα είναι ότι ο χρόνος μας περισσεύει φτάνει να έχουμε καταλάβει που πηγαίνουμε και τι θέλει ο καθένας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ναι, μεν η εταιρεία επενδύσει στην νέα τεχνολογία για να μπορέσει να προοδεύσει δεν πιστεύει όμως ότι η lemonade, η google και οι διάφορες πλατφόρμες startups κτλ θα πάρουν την δουλειά των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Με άλλα λόγια δεν θα υπάρξει κάποια συνταρακτική αλλαγή.

Η εταιρεία στοχεύει να χτυπήσει εκεί που πονά η καρδιά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης: Στην στελέχωση των νέων συνεργατών με αμοιβές βιώσιμες, συνενώνοντας τις δυνάμεις της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η Victory Promise ιδρύθηκε το 2008 από τους: Σταμάτη Συγγρό, τον Απόστολο Παπαηλίου, Γιάννη Μαργιούκλα οι οποίοι είχαν δουλέψει στον agency πάνω από  είκοσι χρόνια στην ΝΝ και κατόπιν στην Allianz. Στα σχεδόν 11 χρόνια παρουσίας της στην αγορά, η Victory Promise βασίζει την ανάπτυξη της στη συνέπεια λόγων και πράξεων, τόσο ως προς τους διαμεσολαβούντες συνεργάτες της όσο και προς το διοικητικό της δυναμικό αλλά και το πώς βλέπει τον ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*