Ιντερσαλόνικα: Νέος κύκλος εκπαίδευσης ασφαλιστικών συμβούλων

Η Ιντερσαλόνικα εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση για τον επόμενο κύκλο σπουδών που διοργανώνει για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος Ασφαλιστικού Συμβούλου:

“Ο όμιλος Ιντερσαλόνικα, ως πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης διαμεσολαβούντων στις ασφαλίσεις προσώπων, ανακοινώνει την έναρξη του 24ου Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος ασφαλιστικού συμβούλου, στην έδρα του στη Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα.

Στους εγγεγραμμένους διατίθενται δωρεάν εγχειρίδιο όπου εμπεριέχεται η ύλη, όπως έχει ορισθεί στα περιγράμματα της Τεχνικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων, καθώς και πρόσθετες σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή με θέματα εξετάσεων και προτεινόμενες απαντήσεις.

Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση εγγυώνται την επιτυχία στις εξετάσεις που οργανώνονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κάθε ενδιαφερόμενος για πετυχημένη καριέρα στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον υπεύθυνο κ. Ανέστη Κεφαλίδη στο 2310492100 & 2310492207 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση edu@intersalonica.gr.”

One comment

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Σταθοπουλος

    Καλημέρα σας με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εκπαίδευσης για ασφαλιστικός πράκτορας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*