Οι βασικοί πυλώνες του νέου στρατηγικού πλάνου #Generali2021

Η ετήσια εκδήλωση ενημέρωσης προσωπικού της Generali πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού για την επιτυχή ολοκλήρωση του τριετούς στρατηγικού πλάνου της.

Συνολικά 250 εργαζόμενοι της εταιρείας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έδωσαν το «παρών» προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό του 2018 αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τους στόχους της επόμενης τριετίας.

Δείτε επίσης: Οι άνθρωποι της Generali υποδέχονται μια νέα εποχή

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πάνος Δημητρίου, ο οποίος παρουσίασε τα εξαιρετικά οικονομικά και ποιοτικά αποτελέσματα του 2018. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Generali κατάφερε να αυξήσει για άλλη μια φορά το μερίδιο αγοράς της φτάνοντας στο 5,5% και καταγράφοντας 208 εκ. εγγεγραμμένα ασφάλιστρα. Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης σε συνδυασμό με την υγιή ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας, θέτει τις βάσεις ώστε να υλοποιήσουμε τον στρατηγικό μας στόχο, να αποτελέσουμε έναν δια βίου εταίρο για τους ασφαλισμένους μας. Έχουμε τη γνώση, και διαθέτουμε το ένστικτο για να αποτελούμε τον Lifetime Partner των Συνεργατών μας και των Ασφαλισμένων», τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες του νέου στρατηγικού πλάνου #Generali2021, το οποίο βασίζεται στην Κερδοφορία, τη Χρηματοοικονομική Βελτιστοποίηση, τον Ψηφιακό σχεδιασμό και την Καινοτομία. «Επί 15 χρόνια, σημειώνουμε, σταθερά, θετικό ρυθμό ανάπτυξης. Επίσης, έχουμε καταφέρει, ακόμη και παρά τις σημαντικές ζημιές της οποίες επωμίστηκε ο κλάδος τα τελευταία χρόνια λόγω των φυσικών καταστροφών, να καταγράψουμε ανοδική πορεία, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία μας. Τώρα, στοχεύουμε στο όνειρο, οδηγώντας τις εξελίξεις στην αγορά και την ψηφιακή μεταμόρφωση της ασφάλισης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*