Ι. Τοζακίδης, ΠΣΣΑΣ: Ξεκαθαρίζει ο ρόλος του συντονιστή

της Ελενας Ερμείδου

Ξεκαθαρίζεται ο ρόλος του συντονιστή, γίνεται πιο σαφής και σύμφωνα με την νέα νομοθεσία εμπεριέχει περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Οι συνθήκες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση έχουν βελτιωθεί τονίζει ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ Ιωάννης Τοζακίδης, υπογραμμίζοντας ότι ανεξάρτητα σε ποιο επίπεδο βρίσκεται ο καθένας, αν λέγεται ασφαλιστικός πράκτορας ή συντονιστής θέματα που στο παρελθόν ήταν περιπλεγμένα ξεκαθαρίζονται τώρα.

Το έργο του συντονιστή που από παλιά ήταν να βοηθά στην ανάπτυξη των νέων επαγγελματιών δεν έχει αλλάξει καθόλου, αλλά έχει ξεκαθαρίσει σε αρκετά σημεία, όπως στο θέμα των συνεργασιών. Σήμερα τονίζει μπορούμε να μιλάμε για τον επαγγελματία συντονιστή καθώς λειτουργεί  μέσω ομάδος ασφαλιστικών πρακτόρων, κάτι που βοηθάει πάρα πολύ στην ανάπτυξη.

Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει στην δημιουργία ιδιαιτέρων σχημάτων. Τέτοια σχήματα έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στην αγορά  με καταπληκτικά αποτελέσματα για αυτό και βάσει των προσφάτων στοιχείων της ΕΑΕΕ διευρύνεται το ποσοστό το οποίο έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη του κλάδου ζωής από το ελεύθερο δίκτυο.

Θα έχουμε εταιρείες ασφαλιστικών πρακτόρων και συντονιστών άρα ο ρόλος του συντονιστή ο οποίος έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη επαγγελματιών τα τελευταία 30-35 χρόνια θα συνεχίσει κατά τον ίδιο τρόπο, διευκρινίζει ο κος Τοζακίδης, προσθέτοντας ότι είναι ένας διαφορετικός ρόλος ο οποίος δεν μπερδεύεται με τίποτα άλλο.

One comment

  1. Ἀργυρῶ Κουκουλᾶ

    Τό ἄρθρο δέν ξεκαθαρίζει τίποτα ἀπολύτως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*