Ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, ICT Solutions Manager της Office Line (αριστερά) με τον κ. Σπύρο Λαθούρη, επικεφαλής ΙΤ του Ομίλου MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers.

MATRIX Brokers: Bronze Βραβείο στα Impact BITE Awards 2019 

Ένα από τα Bronze Βραβεία για το έργο «Ενεργοποίηση νέων υπηρεσιών για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας και την κανονιστική συμμόρφωση των πληροφοριακών υποδομών, μέσα από την πλατφόρμα ΜICROSOFT Εnterprise Mobility and Security», απέσπασε ο Όμιλος MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers στην κατηγορία ΙΤ Security.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 580 στελέχη της αγοράς και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και τα καινοτόμα έργα ΤΠΕ της χρονιάς.

Κατά την τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 στο Μουσείο Οίνου και, το βραβείο, παρέλαβε ο κ. Σπύρος Λαθούρης, Head of IT του Ομίλου ΜΑTRIX.

Σε δήλωσή του ο κ. Σ. Λαθούρης τόνισε μεταξύ άλλων: «Το θέμα της μεγιστοποίησης της ασφάλειας των υποδομών, η πλήρης κανονιστική συμμόρφωση με τον κανονισμό GDPR και συγχρόνως η απλοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης των αυξημένων απαιτήσεων προστασίας των δεδομένων από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, προκειμένου να μην επηρεαστεί η παραγωγικότητα και η ευελιξία του περιβάλλοντος εργασίας του Ομίλου MATRIX, αποτελεί για εμάς την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με την Office Line, που είχε ως αποτέλεσμα και την βράβευσή μας στην κατηγορία IT Security, αναβάθμισε το επίπεδο ασφάλειας των υποδομών μας και πλέον έχουμε στην διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Το όλο εγχείρημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία και ενόψη της ολοκλήρωσης της πλήρους ένταξης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ Α.Ε. στο Όμιλο MATRIX, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από την πρόσφατη εξαγορά της σε στρατηγική συμμαχία με τον Όμιλο Howden».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*