Παρακολουθήστε LIVE το 12th Insurance Conference, το Συνέδριο-θεσμό του Ασφαλιστικού Κλάδου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκινά και φέτος το 12th Insurance Conference (#inc19- http://www.insurance.ethosevents.eu), το Συνέδριο-θεσμός του Ασφαλιστικού Κλάδου.

Το Συνέδριο διοργανώνεται για 12η χρονιά από την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr και διεξάγεται στο Athenaeum Intercontinental.

 

Δείτε ζωντανά όλο το συνέδριο:

 

Με την παρουσία τους στο φετινό Συνέδριο θα μας τιμήσουν o Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο Βουλευτής Κυκλάδων, Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δπ. Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιωάννης Βρούτσης, ενώ Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Για την προσφορά του στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης θα βραβευτεί, στο πλαίσιο του 12th Insurance Cοnference, o Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος. Την απονομή θα πραγματοποιήσει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει και η On Stage συνέντευξη μεταξύ του κ. Νότη Μηταράκη, Βουλευτής Χίου, Αν. Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ., τ. Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, με τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρο Δ.Σ. στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) & Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Eurolife ERB Insurance Group.

Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται ακόμα εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού επιχειρείν, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων μεταξύ των οποίων και οι κκ:

Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (E.A.E.E)
Κυριάκος Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου, MetLife
Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, MBA PhD, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών
Σπύρος Γκούμας, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος Δ.Σ., SQLearn
Θεοδώρα Γουργούλη, Ασφαλιστικός & Επενδυτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.)
Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Εθνική Ασφαλιστική
Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος INTERAMERICAN
Ευγενία Καφφετζή, Διευθύνουσα Σύμβουλος Globalnet Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ, Mέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και της Eνωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)
Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Group Executive Commercial Director, AFFIDEA
Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ)
Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΧΑ Ασφαλιστική
Βασίλειος Μπίλλης, CEO, Systems Sunlight
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, FIA, Partner,  Actuarial leader Central, Eastern and Southeastern Europe & Central Asia, EY
Δρ Χρήστος Π. Νούνης, Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) & Πρόεδρος, Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ)
Γιάννης Παπουτσάς, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών, ERGO
Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων, Εθνική Ασφαλιστική
Παναγιώτης Ταρσινός, Senior Manager, Insurance & Actuarial Services, EY Greece
Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)
Ιωάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, Μέλος Επιτροπής GAMA Hellas, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.insurance.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social media Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*