Η Χριστίνα Φλαμπούρη και ΒανέσσαΑρχοντίδου κρατούν τη σημαία της KPMGστην κορυφή του κόσμoυ

H KPMG «κατέκτησε» την κορυφή του Έβερεστ

Οι Χριστίνα Φλαμπούρη και Βανέσσα Αρχοντίδου έγιναν οι πρώτες Ελληνίδες που ανέβηκαν στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου με την υποστήριξη της KPMG.

Την υψηλότερη κορυφή του κόσμου κατέκτησαν οι Χριστίνα Φλαμπούρη και Βανέσσα Αρχοντίδου, με την ανάβαση τους στο Έβερεστ, φτάνοντας σε υψόμετρο 8848 μέτρων και χαρίζοντας μια μεγάλη επιτυχία στην ελληνική ορειβασία και στην KPMG!Οι δύο αλπινίστριες ύψωσαν τη σημαία της KPMG στο Έβερεστ, ηοποία στηρίζει την ομάδα ως χρυσός χορηγός και ενισχύει την προσπάθεια τους.

Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG με αφορμή την επιτυχία αυτή δήλωσε: «Οι Βανέσσα και Χριστίνα αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και ξέρουμε καλά πόσο σκληρά έχουν εργασθεί για να κατακτήσουν την κορυφή. Πιστέψαμε στο όνειρο τους και μας δικαιώνουν! Το όραμα και η δυναμική της Βανέσσας και της Χριστίνας μας ενέπνευσε να αγκαλιάσουμε ως εταιρεία το project ‘’7 Summits’’ και το ‘’A womancanbe’’. Για μας αυτή η προσπάθεια πρεσβεύει την επιμονή και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου. Με σκληρή δουλειά, ξεκάθαρο όραμα, άριστη ομαδική συνεργασία και στρατηγική μπορούμε να κατακτήσουμε ότι έχουμε ονειρευθεί. Ακόμη και να φτάσουμε στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου.Αυτόεπίσης εκφράζει την KPMG κουλτούρα μας. Συγχαρητήρια και πάλι και τους εύχομαι να κατακτούν κάθε τους στόχο».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*