Αλ. Σαρρηγεωργίου – Ν. Μηταράκης…σε μια διαφορετική on stage interview

Μια διαφορετική live συνέντευξη επιφυλλάσει το 12th Insurance Conference. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας και επικεφαλής της Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου θα συναντηθεί on stage με τον κ. Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου, Αν. Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ., τ. Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Επί τάπητος θα τεθούν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο συναρτήσει του ρόλου της Πολιτείας, τη δυνατότητα συνεργειών με φόντο την “επόμενη μέρα” και τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η οικονομία. Συντονιστής της συζήτησης ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Κώνστας, Head of Content, Ethos Media.

Στο επίκεντρο του 12th Insurance Conference βρίσκονται οι τελευταίες προκλήσεις γύρω από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Έμφαση δίνεται επίσης, στις νέες τεχνολογίες και το «ψηφιακό αποτύπωμα» που προσδίδουν πλέον στον κλάδο, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν ζητήματα Υγείας, Συντάξεων και ΣΔΙΤ. Παράλληλα θα απασχολήσει το κρίσιμο ζήτημα των φυσικών καταστροφών.

 

Επιπλέον, θα αναζητηθούν οι λύσεις που έχει ανάγκη ο καταναλωτής, οι σύγχρονοι τρόποι πώλησης και τα καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Το συνέδριο διοργανώνει η Ethos events σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr και θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Μαΐου στο Athenaeum Intercontinental.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά: 12th Insurance Conference

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*