Ανάπλαση της παραλίας «Κόκκινο Λιμανάκι» στη Ραφήνα από την Ευρωπαϊκή Πίστη!

Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχοντας ενσωματώσει στο πλάνο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και στις δράσεις της, τη μέριμνα για κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, προχώρησε την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, σε ανάπλαση της παραλίας Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρία ανέλαβε μέσω εξειδικευμένων συνεργείων, τον καθαρισμό και δενδροφύτευση  της παραλίας, καθώς και την ανάπλαση της εισόδου προς την παραλία.

Παράλληλα, η Εταιρία προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση, δωρίζοντας δενδρύλλια στους πυρόπληκτους κατοίκους της περιοχής.

Η συγκεκριμένη εθελοντική κίνηση οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Πίστη, σε συνεργασία με την Επιτροπή Πληγέντων «Κόκκινο Λιμανάκι» και το Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου, με στόχο να ανακουφιστεί το περιβάλλον της περιοχής και αγκαλιάστηκε θερμά από το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρίας, καθώς στη δράση συμμετείχαν πάνω από 80 εργαζόμενοι.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της έχει ως στόχο να στέκεται πάντα δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Βάσει του φιλόδοξου πλάνου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει από το 2011, έχει υλοποιήσει 323 ενέργειες στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, οι 154 εκ των οποίων έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία διετία.

Η δέσμευση της Εταιρίας για παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, μέσω δράσεων που έχουν ως στόχο την ανακούφιση σημαντικών προβλημάτων τους, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*