Σταθερή δύναμη στη Β. Ελλάδα η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Η Βόρεια Ελλάδα και η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη αποτέλεσαν και φέτος τον πρώτο σταθμό του ετήσιου κύκλου των εταιρικών συνεδρίων της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Διαθέτοντας ισχυρό χαρτοφυλάκιο και ένα ευρύ και ιδιαίτερα δυναμικό δίκτυο συνεργατών σε όλους τους νομούς της, η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοχές δραστηριοποίησης της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Το Συνέδριο Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε, στις 3 Μαΐου 2019, με πάνω από 370 τοπικούς συνεργάτες της εταιρείας να δίνουν δυναμικά το παρόν.

Τα στελέχη της Υδρογείου Ασφαλιστικής παρουσίασαν τα οικονομικά και παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας αλλά και τις πρωτοβουλίες που πιστοποιούν την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο δίκτυό της – ανάμεσά τους και το νέο «Υδρόγειος Club» – ένα club προνομίων και παροχών για τους διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας.

Πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις συνεργατών, οι οποίοι εντάχθηκαν στο «Υδρόγειος Club» ενώ τη βραδιά στόλισαν μουσικά οι «Les Au Revoir» με κλασικές και σύγχρονες επιτυχίες δοσμένες μέσα από την ιδιαίτερη μουσική τους ματιά και σκηνική παρουσία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*