Άγνωστοι έσπασαν αυτοκίνητα (και του Ν. Μηταράκη) εν μέσω εκδήλωσης στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, έξω από το κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, κ. Νίκου Μακρόπουλου για τον Δήμο της Αθήνας, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κεντρικός ομιλητής ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, παραβρίσκονταν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης καθώς και πολλά άλλα στελέχη της ΝΔ.

 

 

Αιφνιδιαστικά, δεκάδες άγνωστοι πέταξαν δυναμιτάκια και κροτίδες, ενώ έσπασαν τρία αυτοκίνητα και προξένησαν φθορές σε τζαμαρία.

 

 

Ένα εκ των τριών αυτοκινήτων, στο οποίο προκλήθηκαν φθορές ανήκει στον βουλευτή της Ν.Δ., Νότη Μηταράκη.

Ο ίδιος ανέφερε: Είναι απίστευτο, αλλά στην Αθήνα του 21ου αιώνα, θεωρείται φυσιολογικό να βγουν από ένα πανεπιστήμιο, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ναός της μόρφωσης και της εκπαίδευσης, 40 άτομα ανενόχλητα να σπάσουν αυτοκίνητα. Κατά σύμπτωση, σε διπλανό κτίριο, την ίδια ώρα, ομιλία είχε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα. Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε και διέκοψε την εκδήλωση λέγοντας στην αρμόδια υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη «έλα να δεις τι γίνεται έξω», περιγράφοντας το περιστατικό που βίωσε.

 

Νικόλαος Μακρόπουλος: Δεν τρομάζουμε, δεν φοβόμαστε

«Δεν τρομάζουμε, δεν φοβόμαστε, θα προχωρήσουμε στο ν’ αλλάξουμε την Αθηνά. Καμία χούφτα ανθρώπων δεν θα κάνει το ποτάμι να γυρίσει πίσω», τόνισε σε ΜΜΕ για το συμβάν.

 

Αντώνης Σαμαράς: Αυτή είναι η Ελλάδα του κ.Τσίπρα

Οργισμένη και λακωνική ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξερχόμενος του συνεδριακού κέντρου σχολίασε: «Αυτή είναι η Ελλάδα του κ.Τσίπρα».

 

Γεωργιάδης: Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα

«Οχι, δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα», ήταν το σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση που έκαναν περίπου 20 άτομα, έξω από την εκδήλωση του υποψήφιου συμβούλου με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

«Ήμουν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αθηναίων κ. Μακρόπουλου Νίκου, όταν κτύπησε ο Ρουβίκωνας. Μέσα στο κτίριο 1.000 άτομα με τον Αντώνη Σαμαρά⁩ και πολλούς βουλευτές παρόντες. Όχι δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα…», έγραψε στο Τwitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

 

Β. Κικίλιας: Μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους

Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακώστα…

Γεροβασίλη: Καταδικαστέες οι επιθέσεις κατά γραφείων και εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων

Την απερίφραστη καταδίκη της για την επίθεση που σημειώθηκε απόψε κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην Εθνική Ασφαλιστική στη Λεωφόρο Συγγρού, εξέφρασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται:

«Οι επιθέσεις κατά γραφείων και εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων είναι απερίφραστα καταδικαστέες. Κανείς και με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να διαταράξει την ομαλή πολιτική διαδικασία στη δημοκρατία μας».

—————————–

Η εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα» έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της Λ. Συγγρού 103. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Αθήνας (με τον Κώστα Μπακογιάννη) Νικόλαος Μακρόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Μακρόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*