Θα Συνεχίσουμε μαζί;

Της Μαρίας Θεμελή*

Πάντα μου άρεσε η θάλασσα. Κόρη καπετάνιου, παίζαμε ένα παιχνίδι με το μπαμπά… 

«Να βλέπεις πάντα μακριά μέσα στη θάλασσα.

Τόσο μακριά που συνηθίζει το μάτι και βλέπει καλύτερα και ανοίγει…»

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι κάτοχος δύο ακόμα πτυχίων, Δημοσιογραφίας και Marketing Communications.

Εργάστηκα στο χώρο της επικοινωνίας, του Marketing και της διαφήμισης σε πολύ υψηλές θέσεις για μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, τράπεζες, ιδρύματα πολιτισμού και τεχνών.

Σήμερα είμαι ιδιοκτήτρια εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας με σημαντικούς πελάτες στο χώρο της Υγείας, της Οικονομίας, του Εμπορίου, του Digital Marketing καθώς και του μεγαλύτερου πολυεθνικού οργανισμού επαγγελματικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ανέπτυξα την πρώτη ομάδα επαγγελματιών στην Ελλάδα για επαγγελματική δικτύωση, στο Π. Φάληρο, με στόχο την αύξηση της επιχειρηματικότητας και την τοπική προβολή σε διεθνές επίπεδο.

Από μικρή ήμουν ανήσυχο πνεύμα, διάβαζα κι έγραφα πολύ. Πιστεύω  στην εξέλιξη, αρνούμαι πεισματικά την κρίση, την κατάθλιψη, τα όρια!

Λατρεύω την θάλασσα, τα ταξίδια, τους ανθρώπους, την πόλη μου!

Αρθρογραφώ για κοινωνικά θέματα με άρθρα στον τοπικό τύπο και σε πολλά άλλα ΜΜΕ. 

«Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε» , το πρώτο παραμύθι μου είναι αφιερωμένο στο Π. Φάληρο, την πόλη που ζω και αγαπώ. Είναι η πρώτη μου επίσημη επαφή με τον κόσμο των εκδόσεων  και μέρος των εσόδων του βιβλίου δίνονται για την ενίσχυση των σκοπών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Π. Φαλήρου.

Ασχολούμαι ενεργά και διοργανώνω εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς με όραμα μια πιο ανθρώπινη κοινωνία , προωθώ τον εθελοντισμό και βοηθάω μέσω ομάδων εθελοντών τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό  Συσσίτιο) του  Δήμου Π. Φαλήρου.

Και επειδή είδα για την πόλη μου, πολύ θετικά αποτελέσματα από την ενασχόληση μου με τα κοινά, έχω την τιμή να συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο, με Υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιάννη Φωστηρόπουλο, έναν άνθρωπο με Όραμα, Γνώση, Συνεχιστή και Εμπνευστή μαζί!

ΣυνεχίΖουμε , γιατί σεβόμαστε το παρελθόν και είμαστε έτοιμοι με πλάνα δράσης για μια ακόμα πιο ανθρώπινη , φωτεινή, καθαρή, ασφαλή πόλη, την πόλη που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε να Ζούμε! 

#SynexiZoume 

Συνεχίζω, μια όμορφη λέξη που σημαίνει Υπάρχω χωρίς Διακοπή, χωρίς παύσεις! Τι λέτε;

Θα Συνεχίσουμε μαζί;

*Μαρία Θεμελή, Ιδιοκτήτρια εταιρείας Στρατηγικής Επικοινωνίας

Στοιχεία επικοινωνίας: themelicommunication@gmail.com

Face book: Page: Themeli Maria P.Faliro Profile: Themeli Maria

LinkedIn: Themeli Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*