Brokers Union κ Blue Aigaion με δυνατό cyber πρόγραμμα στην αγορά

Πρόγραμμα μέσω των Lloyds του Λονδίνου όπου και απευθύνεται σε εταιρίες μέχρι 100 εκ. ευρώ κύκλο εργασιών και ασφαλιζόμενο κεφάλαιο μέχρι 30 εκ. ευρώ διαθέτει Brokers Union καθώς και η Blue Aigaion σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο IW.gr, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Βελλιάδης.

της Ελενας Ερμείδου

Οι Cyber ασφαλίσεις βασικά προσφέρουν σε περίπτωση διακοπής των ηλεκτρονικών συστημάτων την επέμβαση από ειδική ομάδα τεχνικών για να διακόψουν την ηλεκτρονική επίθεση και τον εκβιασμό και μεριμνούν για την αποκατάσταση των συστημάτων καθώς και την ενημέρωση του ασφαλισμένου για επιπλέον προστασία την οποία θα μπορεί να τοποθετήσει στο σύστημά του.

Το συμβόλαιο  μέχρι το ύψος του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου προσφέρει την καταβολή λύτρων εκβιασμού μετά από διαπραγμάτευση ειδικής ομάδας, κάλυψη απώλειας κερδών λόγω διακοπής των εργασιών, έξοδα νομικής προστασίας, έξοδα δημοσίων σχέσεων για την προστασία της φήμης της εταιρίας, έξοδα αποκατάστασης των δεδομένων και πιθανόν αποζημίωσης προς τρίτους λόγω απώλειας προσωπικών δεδομένων.

Η Brokers Union καθώς και η Blue Aigaion προσφέρουν αυτό το πακέτο ασφαλίσεως και υπάρχει ειδικό τμήμα στην εταιρία με εξειδικευμένο προσωπικό για την αντιμετώπιση κάθε παραβίασης δεδομένων, προσθέτει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*