Smart Move: Ένα smart πρόγραμμα για εσάς από την ΝΝ Hellas

H ΝΝ Hellas σχεδίασε το Smart Move, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που διαθέτει μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Το Smart Move είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα τακτικών καταβολών, συνδεδεμένο με επενδύσεις, το οποίο παρέχει καθημερινή εγγύηση στο κεφάλαιό σας.
Το Smart Move απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να επενδύσετε σταδιακά, με μακροχρόνιο επενδυτικό ορίζοντα, διασφαλίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου σας για τις μελλοντικές σας ανάγκες. Σε εσάς που αναζητάτε ευελιξία στην προσαρμογή των ασφαλίστρων του προγράμματός σας στις εκάστοτε ανάγκες σας και δυνατότητα ενίσχυσης του κεφαλαίου σας με έκτακτες καταβολές. Ταυτόχρονα, προστατεύεστε εσείς και οι οικογένειές σας σε περίπτωση απροόπτου.

Το Smart Move σας εγγυάται καθημερινά το 80% της μέγιστης αξίας που έχει λάβει ο προσωπικός σας λογαριασμός, με ελάχιστο εγγυημένο κεφάλαιο το 80% των επενδυμένων ασφαλίστρων σας. Το εγγυημένο κεφάλαιο διασφαλίζεται ανεξάρτητα από την πορεία των αγορών.
Το Smart Move προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό από οφέλη:

  • Καθημερινή εγγύηση 80%
  • Δυνατότητα αποδόσεων
  • Ευελιξία στην αύξηση ή μείωση των καταβολών, αλλά και του κεφαλαίου σας
  • Δυνατότητα ρευστοποίησης ανά πάσα στιγμή, με βάση την τρέχουσα αξία του προσωπικού σας λογαριασμού και σύμφωνα πάντα με τους κανόνες εξαγοράς που προβλέπονται από το πρόγραμμα
  • Καθημερινή ενημέρωση online στο my.nnhellas.gr
  • Εφαρμογή επενδυτικής στρατηγικής από την NN Hellas, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς
  • Ασφαλιστική κάλυψη

Στο Smart Move μπορείτε να ορίσετε εξ αρχής το ποσό που θέλετε να καταβάλετε ως ασφάλιστρα, με ελάχιστο τα €600 ετησίως και μέγιστο τις €4.000. Επίσης, εσείς ορίζετε και τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου σας από 15 έως 25 έτη. Αν επιλέξετε ετήσια ασφάλιστρα ποσού μικρότερου από €1.000, τότε η μικρότερη διάρκεια που προσφέρεται το Smart Move είναι τα 20 έτη.
Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα έκτακτων καταβολών με όρια από €3.000 ανά αίτηση και έως €20.000 ανά έτος.

Η επενδυτική στρατηγική του Smart Move προβλέπει την κατανομή του προσωπικού σας λογαριασμού σε δύο τμήματα:

  • σε τοποθετήσεις δημιουργίας αποδόσεων, με στόχο την επίτευξη αποδόσεων ίσων με τις επιδόσεις των επιλεγμένων μετοχικών δεικτών MSCI EMU και S&P 500, και
  • σε τοποθετήσεις προστασίας κεφαλαίου με στόχο τη διασφάλιση του εγγυημένου κεφαλαίου και των οποίων η απόδοση είναι ίση με το επιτόκιο αναφοράς ΕΟΝΙΑ (Euro Overnight Index Average).

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*