Στιγμιότυπο από τη Συνέντευξη Τύπου της INTERAMERICAN

Win-win η συμφωνία Interamerican με Attica Bank

Αμοιβαία και επωφελής μπορεί να χαρακτηριστεί η συμφωνία της Interamerican με την Attica Bank για την διάθεση προϊόντων της πρώτης στο δίκτυο της τράπεζας, στο πλαίσιο του bancassurance.

Από την μια πλευρά η γνωστή ασφαλιστική επενδύει για μια ακόμη φορά στην πολυκαναλική δομή, παρέχοντας περαιτέρω επιλογές για τον ασφαλισμένο. Με έμφαση τις επενδύσεις στην υγεία, την καινοτομία και τον μετασχηματισμό η διοίκηση της Interamerican χαράζει τα επομενα βήματα δίνοντας έμφαση επίσης στα νέα “οικοσυστήματα” και την ολιστική προσέγγιση στις ανάγκες των πελατών.

Από την άλλη πλευρά η Attica Bank επιχειρεί να διευρύνει και να ενισχύσει τις πηγές εσόδων. Μετά τις συνεχείς προσπάθειες εξυγίανσης του ισολογισμού και τις ταραχώδεις σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο, η Attica Bank έχει θέσει ως στόχο σε ορίζοντα 3ετίας την περαιτέρω μείωση των NPEs (διαμορφώνοντα σήμερα στα 750 εκ. ευρώ περίπου) τουλάχιστον κατά 260 εκ. ευρώ.

Θετικά ήταν τα νέα για το σύνολο του 2018, καθώς παρά τις μεγάλες προκλήσεις η τράπεζα κατάφερε, μεταξύ άλλων, να σημειώσει αύξηση των καταθέσεων κατά 19%

Υπενθυμίζεται πως προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Generali, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των οδηγών, διανέμονται επίσης μέσω της Attica Bank.

Διαβάστε: Συνεργασία Generali με Attica Bank στο αυτοκίνητο

Επίσης: Νέα όρια ασφάλισης από την Interamerican

Β. Κρόκος

One comment

  1. Ρε σεις, οι καμμένοι και ανίκανοι υπάλληλοι – βύσματα της ΑΤΤΙΚΑ θα πουλήσουν ασφαλιστήρια;;; χαχαχαχαχαχαχα μεγάλη συμφωνία, τρέμει η αγορά. Οι άλλες ασφαλιστικές που είχαν συμφωνία στο παρελθόν έχουν πνιγεί στα λεφτά! χαχαχαχαχα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*