Γ. Ζάχος: Οι στόχοι της NP για το 2019

Τρεις κύριους στόχους θέτει η NP Ασφαλιστική για το 2019: διατηρησιμότητα συμβολαίων, επέκταση δικτύου συνεργατών και ταυτόχρονη εκπαίδευση.

Γιώργος Ζάχος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος 

Η φιλοσοφία της «NP Ασφαλιστική» παραμένει αναλλοίωτη από  το  ξεκίνημα της  το  2004,  δηλαδή  υγιής  και κερδοφόρα ανάπτυξη του οργανισμού προς όφελος των εργαζομένων και των συνεργατών μας παρέχοντας χρήσιμα προϊόντα και άψογες υπηρεσίες  στους 200.000 πελάτες μας.

Το τρίπτυχο Εταιρία-Συνεργάτες-Πελάτες αποτελεί τη βάση της 15ετούς ανάπτυξης της «NP Ασφαλιστική», εξου και το slogan  που  μας  ακολουθεί: Συνεπής σε ό,τι πει».

Για το 2019, οι στόχοι αφορούν κυρίως την διεύρυνση των  παρεχόμενων  προϊόντων,  την διατηρησιμότητα των συμβολαίων και την επέκταση του δικτύου των Συνεργατών μας με την ταυτόχρονη εκπαίδευσή τους.

Τιμολογιακή πολιτική στο αυτοκίνητο

Τα τιμολόγια αυτοκινήτου διαμορφώνονται βάσει ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων των ασφαλισμένων με στόχο τον περιορισμό του κινδύνου και την επιβράβευση των ασφαλέστερων και προσεκτικότερων οδηγών.

Κλάδος αστικής ευθύνης αυτοκινήτου

H δυναμική πωλήσεων στον κλάδο αυτοκινήτου θα συνεχιστεί αφού θεωρείται από τους βασικούς κλάδους στη δραστηριότητα της Εταιρίας. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια αλλά με πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά και με διαμόρφωση των προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτου που να ταιριάζουν στις νέες ανάγκες ασφαλισμένων.

Επέκταση στους υπόλοιπους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων

Παράλληλα με τον κλάδο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτου, στην NP Ασφαλιστική έχουμε εστιάσει στην  ανάπτυξη  του Δικτύου μας στους Κλάδους Περιουσίας, Τεχνικών Ασφαλίσεων, Μεταφορών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Ατυχημάτων και Σκαφών με συνεχή εκπαίδευση των Συνεργατών μας

Τεχνολογικές και οικονομικές τάσεις στην ασφάλιση

Οι τεχνολογικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν αλλάξει τον τρόπο ασφάλισης στο Αυτοκίνητο. Οι αλλαγές αυτές θα είναι πολύ εντονότερες στο προσεχές μέλλον και θα πρέπει οι εταιρίες που ασχολούνται με τον κλάδο να τις λάβουν υπόψιν. Στην «NP Ασφαλιστική» είμαστε δεσμευμένοι να παρακολουθούμε

 «Οι Συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας»

Στην NP Ασφαλιστική βασίζουμε την ανάπτυξή μας και στηριζόμαστε  και  στηρίζουμε  αποκλειστικά και μόνο το Δίκτυο Συνεργατών μας. Οι Συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας και η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία  μας  ξεκινά από τη βαθιά σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με το δίκτυό μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει περάσει η διαμεσολάβηση όλα τα προηγούμενα χρόνια σε ό,τι αφορά τον σκληρό ανταγωνισμό που βιώνει από το διαδίκτυο, τις direct πωλήσεις και το Bancassurance. Θέλουμε να τους

 προστατεύσουμε από τις αθέμιτες πρακτικές της αγοράς και ταυτόχρονα να τους ενισχύσουμε με τεχνολογικά εργαλεία και συνεχή γνώση & εκπαίδευση που θα τους βοηθήσουν να επιτυγχάνουν κάθε χρόνο όλο και υψηλότερους παραγωγικούς στόχους.

Tι προτείνετε στους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ασφαλιστούν;

Κατ’ αρχήν σε όλους  τους  ενδιαφερόμενους  τονίζουμε ότι πρέπει να επιλέγουν εταιρίες με μεγάλη κεφαλαιακή φερεγγυότητα και ταχύτητα στην αποζημίωση και την εξυπηρέτηση. Η φιλοσοφία της Εταιρίας μας περιέχεται στο «Συνεπής σε ό,τι πει» και όλοι οι άνθρωποί μας την στηρίζουμε απαρέγκλιτα.

Από το περιοδικό NP Family News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*