Δείτε ζωντανά τα 7th Greek Exports Forum: Ο Κόσμος των Εξαγωγών σε ένα Συνέδριο-Θεσμό

Με τη συμμετοχή υψηλού κύρους ομιλητών, πλούσια θεματολογία και πολλές παράλληλες δράσεις αναμένεται το φετινό 7th Greek Exports Forum, το οποίο διεξάγεται σήμερα στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (Λεωφ. Α. Συγγρού 89-93). Το Συνέδιο διοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε ζωντανά τις ομιλίες και τα πάνελ εδώ

Στο πλαίσιο του Forum, οι συμμετέχοντες-δυνητικοί εξαγωγείς θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παράλληλα B2B meetings με στελέχη 12 Διμερών Επιμελητηρίων που θα παρίστανται, αλλά και με εκπροσώπους μεγάλων χορηγών. Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν τα εξής Επιμελητήρια: Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως,  Ελληνο-Aφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας, ΕλληνοΚαναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Κενυατικό Επιμελητήριο Βιομηχανίας, Εμπορίου, Ανάπτυξης, Τουρισμού & Πολιτισμού, Ελληνοκινεζικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό & Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Επιμελητήριο Ελληνοκινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, Ελληνο-ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνο-τουρκικό Επιμελητήριο, Ελληνο-φινλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Θεματολογία Συνεδρίου:

Panel 1: «Ο στρατηγικός ρόλος των εξαγωγών στο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας»

Panel 2: «Προγράμματα Χρηματοδότησης, Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων και Factoring»

Panel 3: «Μέσα για την υποστήριξη και διείσδυση των προϊόντων στις διεθνείς αγορές (Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Πιστοποίηση, Marketing, E-Commerce, Υπηρεσίες HR, Μεταφορές, Logistics)»

Executive Summaries – Παρουσιάσεις Ευκαιριών Διεθνών Αγορών:

Panel 4: «Οι αγορές που παρουσιάζουν εξαγωγικό ενδιαφέρον – Τα νέα δεδομένα που δημιουργούν Brexit και Β. Μακεδονία»

Kόστος Παρακολούθησης Συνεδρίου
& συμμετοχής στα B2B Meetings:

1ο άτομο: €250 +Φ.Π.Α.
2ο άτομο: €225 +Φ.Π.Α.
3ο άτομο: €200 +Φ.Π.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο και στα Β2Β Meetings έως και τις 7/5/2019

Για εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθυνθείτε στη σχετική Γραμματεία την ημέρα του Συνεδρίου

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.exports.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communications Manager, Ethos Media S.A,
τηλ. 210 9984917, papasp.a@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*