Ο Νίκος Αγγούρης, νέος Εταίρος στην ΕΥ Ελλάδος

Ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, στην ΕΥ Ελλάδος, καλωσορίζουμε τον Νίκο Αγγούρη ως νέο Εταίρο στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Ο Νίκος Αγγούρης αναλαμβάνει υπεύθυνος των υπηρεσιών SAP, καθώς και των κλάδων της Ενέργειας και του Δημοσίου.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών, ο κ. Αγγούρης έχει εργαστεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, με εξειδίκευση στις εφαρμογές SAP και Oracle, ενώ έχει εμπειρία σε μεγάλα συμβουλευτικά έργα στους κλάδους της Ενέργειας και του Δημοσίου. Πιο συγκεκριμένα, έχει ασχοληθεί με έργα υποδομών, μετασχηματισμού διαδικασιών και εφαρμογής βελτίωσης πρακτικών του εξωτερικού στον δημόσιο τομέα.

Ο Νίκος Αγγούρης θα συνδράμει την επένδυση που έχει πραγματοποιήσει η ΕΥ παγκοσμίως και στη χώρα μας στα συστήματα SAP και στην εφαρμογή τους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με την εμπειρία και την εξειδίκευση που έχει, ενισχύοντας την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες της.

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά, καλωσορίζουμε στην ΕΥ τον Νίκο Αγγούρη, ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και πολύτιμες γνώσεις. Στην ΕΥ Ελλάδος, επενδύουμε στους ανθρώπους μας, καθώς είναι εκείνοι που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σε μια κρίσιμη εποχή για τους κλάδους της Ενέργειας και του Δημοσίου στη χώρα μας, ο Νίκος Αγγούρης αναλαμβάνει να ηγηθεί των έργων στους κλάδους αυτούς, εστιάζοντας στις εφαρμογές SAP. Η μακρά εμπειρία και η εξειδίκευσή του θα βοηθήσει τους πελάτες μας, αλλά και την ίδια την ΕΥ να αναπτύξει περαιτέρω τις υπηρεσίες, αλλά και την ομάδα της στο συγκεκριμένο πεδίο υπηρεσιών».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*