Ν. Κλήμης

Ο Νίκος Κλήμης διεκδικεί τη δημαρχία στον Διόνυσο

Το αξίωμα του δημάρχου Διονύσου διεκδικεί ένας άνθρωπος της ασφαλιστικής αγοράς. Ο Νίκος Κλήμης, ο οποίος από το 1981 μέχρι και σήμερα υπηρετεί συνεχώς τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης με πολλές ιδιότητες, είναι επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Διόνυσο» και υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου.

Έχει εργασθεί ως στέλεχος των ασφαλιστικών εταιρειών Συνεταιριστική (1981-1985), Αγροτική Ασφαλιστική (1985-2004) και Commercial Value (2008-2010) ενώ από το 2001 και μετέπειτα λειτούργησε και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στον ίδιο χώρο.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία με θέμα τις τραπεζοασφαλιστικές συνεργασίες (bancassurance), έχει εκπονήσει δεκάδες μελέτες σχετικές με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τις τράπεζες, έχει εργασθεί και έχει αρθρογραφήσει επί πολλά έτη σε όλα σχεδόν τα κλαδικά έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα. Από το 2004 και μετά εξειδικεύθηκε και ασχολήθηκε κυρίως με τον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω εκπαίδευσης, διαλέξεων και σεμιναρίων.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση άρχισε να ασχολείται από το 2006 στον τότε Δήμο Δροσιάς και συνεχίζει μέχρι και σήμερα στον καλλικρατικό δήμο Διονύσου, στον οποίο περιλαμβάνονται οι περιοχές της Σταμάτας, της Ροδόπολης, του Διονύσου, της Δροσιάς, της Άνοιξης, του Αγίου Στεφάνου και του Κρυονερίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*