Για το ψηφιακό πρόγραμμα «ευχαριστώ» βραβεύτηκε η Interasco

Για το ψηφιακό πρόγραμμα «ευχαριστώ», ως πρόγραμμα επιβράβευσης , δημιουργίας δεσμών και απόδοσης αξίας και προνομίων στους εγγεγραμμένους πελάτες, εξασφαλίζοντάς τους μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία η Interasco κατέκτησε για τον ασφαλιστικό κλάδο, SILVER AWARD στο πλαίσιο των Loyalty awards 2019.

Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επιβράβευσης «ευχαριστώ», αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες στην υλοποίηση της ψηφιακής στρατηγικής της εταιρείας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, κος Κάρολος Σαΐας, δήλωσε ότι τα προγράμματα loyalty είναι ύψιστης σημασίας για το μέλλον της ασφαλιστικής βιομηχανίας καθώς ισχυροποιούν τη σχέση των εταιρειών με τα δίκτυα διανομής αλλά και με τον τελικό καταναλωτή.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 επιχειρηματίες και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων από τον ευρύτερο χώρο του λιανικού εμπορίου, με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*