H Σοφία Γρηγοριάδου νέα partner στη δικηγορική εταιρεία της KPMG 

Τις νομικές της υπηρεσίες στην Ελλάδα ενδυναμώνει η KPMG εντάσσοντας τη Σοφία Γρηγοριάδου στην οικογένειά της ως τη νέα Partner στη δικηγορική της εταιρεία, «Κ. Παπακωστόπουλος & Συνεργάτες (CPA Law)», ανεξάρτητο μέλος του διεθνούς νομικού και φορολογικού δικτύου της KPMG. Η Σοφία Γρηγοριάδου είναι δικηγόρος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο εταιρικό, εμπορικό, φορολογικό και τραπεζικό δίκαιο και στο χειρισμό πολυσχιδών νομικών υποθέσεων, εξαγορών, μετασχηματισμών και επενδύσεων σε ακίνητα. Από το 2002 κατείχε τη θέση του Partner μεγάλης δικηγορικής εταιρείας, ειδικότερα δε από το 2014 τη θέση του Επικεφαλής Φορολογικού Τμήματος με επιπλέον έμφαση στις δημόσιες συμβάσεις και την επίλυση διαφορών.

Η Σοφία Γρηγοριάδου έχει σπουδάσει νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με σπουδές στο διεθνές ιδιωτικό δίκαιο στο Université de Miséricorde της Ελβετίας. Είναι δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και έχει διατελέσει μέλος και γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου πολλών εταιρειών.

Η Γεωργία Σταματέλου, Γενική Διευθύντρια και Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών υπηρεσιών της KPMG, δήλωσε «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της KPMG τη Σοφία Γρηγοριάδου. Είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι με τη δικηγορική εμπειρία της και την τεχνογνωσία στη διαχείριση πολυπρόσωπων νομικών ομάδων θα δώσει την προσωπική της σφραγίδα στις νομικές υπηρεσίες της εταιρείας μας. Έχοντας αφουγκραστεί τις νέες τάσεις και την ανάγκη παροχής ολιστικών λύσεων σε συνδυασμό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, η επιπλέον ισχυροποίηση των νομικών υπηρεσιών μας, στην Ελλάδα και διεθνώς, είναι μονόδρομος. Στο πλαίσιο αυτό, η Σοφία, διακεκριμένη δικηγόρος, μαζί με την εξειδικευμένη νομική ομάδα της KPMG ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματική νομική υποστήριξη και προστασία που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια στους πελάτες μας.»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «K. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»

Η δικηγορική εταιρεία «Κ. Παπακωστόπουλος και Συνεργάτες (CPA Law)» συστήθηκε το 2002 και είναι ανεξάρτητη εταιρεία, μέλος του διεθνούς δικτύου νομικών και φορολογικών υπηρεσιών της KPMG, διαθέτει εξειδικευμένους δικηγόρους και παρέχει πλήρη αποτελεσματική νομική υποστήριξη και προστασία στους πελάτες της.

Οι υπηρεσίες που παρέχει καλύπτουν τη δικαστηριακή εκπροσώπηση, τη διαπραγμάτευση συναλλαγών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα νομικών συμβουλών στους τομείς των επενδύσεων, του δικαίου των εταιριών και του εμπορικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικοποιήσεων, των εξαγορών και μετασχηματισμών και της αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων, της κανονιστικής συμμόρφωσης, της φορολογίας και του δημοσίου δικαίου γενικώς, του εργατικού και

κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου, του δικαίου μετανάστευσης, του οικονομικού δικαίου και της Κεφαλαιαγοράς, του Ανταγωνισμού, των Κρατικών Ενισχύσεων, καθώς και της οικονομικής εγκληματικότητας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε 207 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*