Carglass®: Καθαρισμός Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Με αφορμή την εθελοντική δράση “Let’s do it Greece”, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου καθαρισμός του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», από την ομάδα εθελοντών της Carglass®, «Πράξεις Ευθύνης».

Το «Αντώνης Τρίτσης» αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο των Βαλκανίων, έκτασης 1.200 στρεμμάτων, γι’αυτό και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες πηγές οξυγόνου για την Αττική. Διαθέτει έξι τεχνητές λίμνες και πλούσια χλωρίδα και πανίδα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί καταφύγιο για πολλά είδη πτηνών. Υπό τις οδηγίες της οργάνωσης «Οι Φίλοι του Πάρκου», η ομάδα εθελοντών της Carglass® κάλυψε το δασικό τμήμα του Πάρκου, καθώς και την περίμετρο της κεντρικής λίμνης, συλλέγοντας απορίμματα. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του θέματος της δράσης «Οικογένεια», οι εθελοντές συμμετείχαν με τις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι το παράδειγμα στην επόμενη γενιά.

Η Carglass® επιδιώκει και προάγει την ενεργό παρέμβαση σε θέματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ, μέσα από τη συμμετοχή της ομάδας εθελοντών σε συντονισμένες δράσεις, συνεισφέρει στην προσπάθεια των ευαισθητοποιημένων φορέων και πολιτών για ένα καθαρότερο φυσικό περιβάλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*