Γνωστός παρουσιαστής αξιώνει 3 εκατ. ευρώ από ασφαλιστική για τροχαίο

Το ποσόν των 3.000.000 ευρώ ζητά ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης ως αποζημίωση για το τροχαίο που είχε προ δύο ετών με λεωφορείο της πρώην ΕΘΕΛ.

To τροχαίο είχε συμβεί το 2017 και σύμφωνα με την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής αναπηρίας του Ι.Κ.Α. (ΚΕΠΑ) του αναγνωρίστηκε ποσοστό αναπηρίας 90%.

Στην αγωγή του που δημοσιεύει η εφημερίδα Realnews ο Κ. Αγγελίδης αναφέρει:

«Λόγω του βίαιου τροχαίου ατυχήματος, που ως αποτέλεσμα είχε τον σοβαρότατο τραυματισμό μου, τη νοσηλεία και την παραμονή μου στο νοσοκομείο, την συνεχή υποβολή μου σε εξετάσεις και θεραπείες, την πρόκληση μόνιμων και μη αναστρέψιμων σωματικών βλαβών και την μόνιμη και ισόβια αναπηρία μου, εγώ υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι έντονους σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος και φόβο για την μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου…
Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες, αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια σε νοσοκομεία. … Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ. Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και την σωματική μου ακεραιότητα, συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία -μόνο 43 ετών- και μάλιστα στην χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να έχω ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου, δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος, με πλήρη αδυναμία μετακίνησης, αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον.»

Ως εκ τούτου ο ηθοποιός ζητά να του αποδοθεί ως αποζημίωση ποσόν 2.796.000 ευρώ και η σύζυγός του ζητά για την ανατροφή του 8χρονου γιου τους 108.000 ευρώ (σ.σ. έως τη συμπλήρωση του 22ου έτους ηλικίας).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*