Αυτοκίνητο: Οι ασφαλιστικές που “βάφουν” με Akzo Nobel

της Ελενας Ερμείδου

Αναζητούν πάντα την ποιότητα για τους πελάτες τους, και την έχουν βρει στην τεχνολογία της Akzo Nobel δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων στο κομμάτι των χρωμάτων αυτοκινήτων της Akzo Nobel για την Ελλάδα AkzoNobel Coatings Α.Ε. Κυριάκος Μπαλαούρας, Διευθυντής Πωλήσεων σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα. “Η Achmea” είπε, “και η Allianz Group εμπιστεύονται τα χρώματα αυτοκινήτου της Akzo Nobel.

Συμπληρώνοντας ότι η AkzoNobel Coatings Α.Ε. Χρώματα Αυτοκινήτων εισάγει, προωθεί και υποστηρίζει τα χρώματα επαναβαφής αυτοκινήτων Sikkens, Lesonal, Mason και Dynacoat, στην Ελλάδα και στην Κυπριακή αγορά., διαθέτοντας  το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών με 41 σημεία σε όλη την Ελλάδα και είναι η μάρκα προτίμησης όλων των μεγάλων κατασκευαστών – εισαγωγέων αυτοκινήτων.

Η AkzoNobel δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της Vivechrom.  Στις εγκαταστάσεις στη Μάνδρα και στο Κρυονέρι Αττικής, η εταιρεία απασχολεί 265 εργαζομένους ενώ ο κύκλος εργασιών της για το 2018 ανήλθε στα 101,3 εκατ. ευρώ.

Η Vivechrom παρουσίασε το 2018 σημαντική αύξηση της τάξης του 18,45% στον κύκλο εργασιών της που διαμορφώθηκε στα 61,1 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα ανοδικά κινήθηκε και η κερδοφορία της εταιρείας που έφτασε τα 10,16 εκ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*