50 χρόνια Interamerican: Στις 10 Απριλίου το “ταξίδι” ξεκινά

της Ελενας Ερμείδου

Με μία αναδρομή στο παρελθόν και ένα ταξίδι προς το μέλλον, χρησιμοποιώντας την εμπειρία, τις υπηρεσίες και τα ψηφιακά εργαλεία της Interamerican, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την ερχόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου 2019. Το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με “αφετηρία” το κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, “στάση” Πειραιώς 254 Ταύρος.

Στο ταξίδι αυτό, οι οικοδεσπότες θα τιμήσουν τους καλύτερους συνεργάτες για το 2018 και δώσουν την σκυτάλη στους επόμενους.

Και για να είμαστε “διαβασμένοι”, ας θυμηθούμε τι μας είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Καντώρος στα τέλη του 2018:

Μας είπε, πως η Interamerican μετασχηματίζεται και αλλάζει, εισέρχεται σε μία νέα εποχή, την  ψηφιακή εποχή, αλλάζοντας τις λειτουργίες της. Ξεκινώντας από την οργάνωση και την διαχείριση μέχρι και τις πωλήσεις. Την ίδια στιγμή υλοποιεί πρόγραμμα πάνω σε 4 άξονες.

  • Αλλάζει και βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη και τον τρόπο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.
  • Καινοτομεί με νέα προϊόντα και με δημιουργία οικοσυστημάτων γύρω από την ασφάλιση.
  • Δημιουργεί ένα νέο τρόπο εργασίας με οργανωτική αναδόμηση και σύγχρονη αντίληψη διοικητικής λειτουργίας, που αναδεικνύει τη συμμετοχή και ομαδικότητα, και τέλος
  • εισάγει νέες μεθόδους βελτίωσης της ποιότητας των δεδομένων με ανάπτυξη δεξιοτήτων και εργαλείων ανάλυσης, σύγκρισης και προβλέψεων.

Στις 10 Απριλίου ένας και μόνο “δρόμος” θα μας συνδέσει το παρελθόν με το παρόν και θα μας φωτίσει το μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*