Στην 4η θέση στην αγορά με μοναδικό μοντέλο εργασίας

της Ελενας Ερμείδου

Βρίσκεται στην 4η θέση στην αγορά, μπροστά από 2 θυγατρικές τραπεζών και μία πολυεθνική. Το κέντρο λήψεως αποφάσεων της βρίσκεται στην Ελλάδα, είναι ελληνική εταιρία που άντεξε στα χρόνια, μεγάλωσε και το 2018 έκλεισε αντίθετα με την φορά της αγοράς, ανεβάζοντας την παραγωγή της στα 191 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα τα όσα ανακοίνωσε χτες στην διάρκεια της Ετήσιας Εκδήλωσης του Δικτύου Πωλήσεων στο Χίλτον ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ασφαλιστικής Χρήστος Γεωργακόπουλος. 

Σε 3 χρόνια και 3 μήνες, ο ιδρυτής της Χρήστος Γεωργακόπουλος κλείνει 50 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Πίστη κατάφερε με την συνεργασία όλων σε ένα μοναδικό εργασιακό μοντέλο που διαρκώς εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται να φτάσει της εταιρία στην κορυφή και να διασφαλίσει ότι θα έχει συνέχεια στα επόμενα χρόνια με ανεμπόδιστες προοπτικές εξέλιξης.

“Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι δίκτυο 5.000 ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων το μεγαλύτερο στην αγορά. Εχει τους περισσότερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από κάθε άλλη ασφαλιστική εταιρία”.

Διαβάστε:

Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέο προϊόν στην αγορά κατά Cyber κινδύνων

Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από μοναδικά προϊόντα και η εταιρεία έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει με πρωτοποριακό, δημοκρατικό τρόπο την τεχνολογία για τους ανθρώπους της, ώστε να μπορούν να την αξιοποιήσουν και να πωλήσουν ακόμα καλύτερα.

Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία και είναι μία εταιρία ελληνική με το κέντρο αποφάσεων της όπως είπε ο κος Γεωργακόπουλος στην Ελλάδα.

Εχει σταθερή διοίκηση, δεν διαπραγματεύεται τις αρχές της, έχει εξασφαλίσει συνθήκες ασφάλειας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες, παρέχει ανεμπόδιστες προοπτικές εξέλιξης, ξεχωρίζοντας την ιδιότητα από την ικανότητα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει κανονισμούς που ακολουθεί πιστά και έχει  σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποδίδει τεράστια σημασία στο περιβάλλον και να δημιουργεί μεγέθη και παραγωγή.

Σήμερα βρίσκεται στην 4 θέση της αγοράς μπροστά από 2 θυγατρικές τραπεζών και μία πολυεθνική, έχοντα από την ίδρυση καταφέρει να επιβιώσει και να μεγαλώσει.

Οπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε χτες ο κος Γεωργακόπουλος  “όποιος δεν προσαρμόζεται στις αλλαγές περιθωριοποιείται και εξαφανίζεται”.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη προσαρμόστηκε, δημιουργώντας μία υγιή κοινωνία εργαζομένων, ασφαλισμένων και επενδυτών το οποίο όνειρο θα συνεχίσει να υλοποιείται ανεξάρτητα και πέρα από το “νόημα της φυσικής μας ζωής”.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*