Η DIN AGENTS γιορτάζει τα 10 της χρόνια με νέο κανονισμό πωλήσεων!

Το 1ο τρίμηνο του 2019 βρίσκει την DIN ως Πράκτορα Ασφαλίσεων από Μεσίτη, εξαιτίας των αλλαγών στη νομοθεσία. Το δίκτυο των συνεργατών της απολαμβάνει τον νέο κανονισμό πωλήσεων με μεγάλα BONUS για τους συνεργάτες που θα αυξήσουν την παραγωγή τους ή θα ξεκινήσουν συνεργασία μαζί της.

Η στροφή στη δραστηριότητά της που πραγματοποίησε τα τρία τελευταία χρόνια η DIN, έφερε θετικότατα αποτελέσματα στην παραγωγή ασφαλίστρων. Η μεγάλη δραστηριοποίηση των υφιστάμενων συνεργατών καθώς και η ένταξη νέων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής της το 2018 κατά 100%. Το 1ο τρίμηνο του 2019 ξεκίνησε με αύξηση 80%!

Οι μηχανογραφικές λύσεις που προσφέρει η DIN είναι δομημένες ώστε να εξυπηρετούν τους συνεργάτες της χωρίς τη φυσική παρουσία του προσωπικού της, 365 ημέρες το χρόνο και όλο το 24ωρο, αποκλειστικά για διαμεσολαβητές και ΟΧΙ για πελάτες. Η DIN διατηρεί συνεργασία με περισσότερες από 30 ασφαλιστικές εταιρίες, 25 εκ των οποίων λειτουργούν τον κλάδο αυτοκινήτων και οι συνεργάτες της μπορούν ανά πάσα στιγμή να εκδώσουν το ασφαλιστήριο τους.

Το όραμα των ιδρυτών της DIN κ.κ. Θ. Αντωνογεώργος και Μ. Παρλαμάς είναι να καθιερωθεί η DIN σε ακόμη περισσότερους ασφαλιστές ως, η «εταιρία των διαμεσολαβητών». Η φερεγγυότητα και αξιοπιστία μας εγγυάται το μέλλον των συνεργατών μας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*