BROKERS UNION Α.Ε.: Μια νέα εποχή ανατέλλει στη Διαμεσολάβηση!

Η Brokers Union βλέποντας την προοπτική ανάπτυξης της Ασφαλιστικής  διαμεσολάβησης και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της  Ασφαλιστικής αγοράς καθώς και τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις,  δημιούργησε ένα τμήμα Agency Πρακτορειακής. Με την πεποίθηση ότι, το νέο τμήμα Agency θα προσελκύσει νέους στο επάγγελμα της διαμεσολάβησης οι οποίοι θα εκπαιδευτούν σε σύγχρονα μέσα αλλά και σε κίνδυνους που θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον δημιουργώντας επαγγελματίες οι  οποίοι θα  είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες προς τον καταναλωτή, όπως προβλέπεται από τον νέο Νόμο.

Στόχος είναι όσοι νέοι και παλαιοί Ασφαλιστές επιθυμούν, να έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα Αgency το οποίο θα προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στον πελάτη τους και μέσω του οποίου θα δραστηριοποιούνται, με πλήρη απασχόληση, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και τεχνικών πωλήσεων που θα τους βοηθήσουν στην άμεση ανάπτυξη των εργασιών τους αλλά και στην αύξηση του εισοδήματός τους.

Η BROKERS UNION παρέχει εγκατάσταση στα γραφεία της στην Καλλιθέα, στην Γλυφάδα καθώς και στο γραφείο Θεσσαλονίκης. Επίσης, προσφέρει συγκεκριμένο κύκλο σεμιναρίων, είτε σε ορισμένες Ασφαλιστικές εταιρίες με ειδικά προγράμματα είτε μέσω του τμήματος εκπαιδεύσεως της εταιρίας.

Η εταιρία αναπτύσσει ένα Δίκτυο Συντονιστών τους οποίους θα εκπαιδεύσει σε σύγχρονες μεθόδους Ασφαλιστικής συμβουλευτικής και στην πώληση νέων προϊόντων.

Η Brokers Union, σε συνεργασία με τον κ. Παναγιώτη Λελεδάκη και την εταιρεία IFAAcademy, θα δώσει την ευκαιρία σε Συντονιστές να ενταχθούν σε ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της τελευταίας καθώς και σε αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιά να εκπαιδευτούν στην σύγχρονη επιστημονική διαχείριση Ασφαλίσιμων κινδύνων.

Η Brokers Union προσκαλεί την νέα γενιά Συνεργατών της να ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό καθώς οι απαιτήσεις σε γνώσεις και τεχνικές πώλησης για Ασφαλίσεις εκτός του Κλάδου Αυτοκινήτου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες στην νέα εποχή διαμεσολάβησης.

Προϋπόθεση για την δημιουργία ισχυρών εταιρικών δικτύων όπως επιτάσσει η παγκόσμια επιχειρηματική πρακτική αποτελεί η επένδυση και η υποστήριξη των κατάλληλων εκπαιδευτικών μηχανισμών αλλά και η ταυτόχρονη μετάδοση στους νέους και στους υφιστάμενους συνεργάτες της εταιρίας, ενός στέρεου οράματος που αφενός καλύπτει τις φιλοδοξίες τους και αφετέρου θα οδηγήσει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*