Η διοίκηση του ΕΕΑ στο Αγρίνιο την Τετάρτη ενημερώνει για την IDD

Την Τετάρτη 3 Απριλίου το απόγευμα στις 18:00 στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που αφορά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και εστιάζει στην ενημέρωσή τους για την Οδηγία IDD και την νέα νομοθεσία (Ν 4583/2018) για την ιδιωτική ασφάλιση.

Στην εκδήλωση εισηγητές είναι ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης οι οποίοι  θα παράσχουν χρηστική  πληροφόρηση στους παριστάμενους για την IDD και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Η εκδήλωση που έχει διοργανωθεί από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, θα πραγματοποιηθεί στην Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αργίνιο (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1 στον Α΄όροφο)

Ήδη έχουν προηγηθεί παρόμοιες εκδηλώσεις σε Ιωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα, Άμφισσα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Βέροια και Σέρρες και Άργος και το ενδιαφέρον που καταγράφεται είναι μεγάλο.

Στο πλαίσιο αυτό οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΕΕΑ θα συνεχίσουν το «οδοιπορικό» τους στην χώρα ενημερώνοντας με επάρκεια όλους τους επαγγελματίες για την ομαλή προσαρμογή τους στο νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*