Τι προτείνουν Ν. Σταυρογιάννη και Γ. Κώτσαλος στην αγορά

Ανοιξε επίσημα τις πύλες της την περασμένη Παρασκευή η Resolute, υποδεχόμενη όλη την ασφαλιστική αγορά στα νέα της γραφεία που βρίσκονται στο Νέο Ψυχικό στην οδό Ολυμπιονικών & Λαλέχου 1. Το δίδυμο, Νάντια Σταυρογιάννη, και Γιώργος Κώτσαλος, γνωστά και επιτυχημένα στελέχη στην αγορά, αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμα τόνο στην αγορά, διαφορετικό από όσα μέχρι σήμερα γνωρίζουμε.

της Ελενας Ερμείδου

Νάντια Σταυρογιάννη και Γιώργος Κώτσαλος ένωσαν τις δυνάμεις για να υποβάλλουν στην  (αντ)ασφαλιστική αγορά μία εντελώς καινούργια πρόταση που έχει να κάνει με την ολοκληρωμένη διαχείριση ζημιών, από το άνοιγμα του φακέλου της ζημιάς. Ηδη στο χαρτοφυλάκιο των πελατών τους έχουν την Συνεταιριστική Ασφαλιστική  και την Interamerican ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσουν νέα συμφωνία με εταιρεία που γράφει επιτυχίες στην αγορά τα τελευταία χρόνια.

Εκτός της διαχείρισης ζημιάς,οι υπηρεσίες της Resolute περιλαμβάνουν τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, την δικαστική διαμεσολάβηση, την διαχείριση νομικών υποθέσεων και την υπηρεσία συμβουλευτικής υποστήριξης του πελάτη.

Σύμφωνα με τα όσα από κοινού δήλωσαν η Νάντια Σταυρογιάννη και ο Γιώργος Κώτσαλος η εταιρεία είναι πανέτοιμη να δώσει ανταγωνιστικές λύσεις στην αγορά που διαφέρουν ανά περίπτωση διασφαλίζοντας την λογική και σωστή διαχείριση του κόστους. Προσέθεσαν ότι το παραμετρικό σύστημα ΙΤ υποστηρίζει το API των πελατών τους συνεχώς και παντού ενώ σε ό,τι αφορά την επίλυση διαφορών, η Resolute παρέχει λύσεις ταχύτατες, αποφεύγοντας τις επιπλοκές που μπορεί να προέλθουν από την σύγκρουση συμφερόντων.

Η Resolute έχει επενδύσει σημαντικά κονδύλια στις νέες τεχνολογίες δήλωσε ο Γιώργος Κώτσαλος στο IW.gr διαθέτοντας, έτσι σημαντικό πλεονέκτημα στην διαχείριση ζημιών.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία παρακολουθεί πλήρως με ψηφιοποιημένα μέσα την ζημιά καθώς και την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και ενημέρωση φακέλου, διαθέτει εξατομικευμένα εργαλεία παρακολούθησης υποθέσεων, διαθέτει σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών με ασφαλιστικές, με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και με δίκτυα νομικών, ειδική εφαρμογή παρακολούθησης φακέλου μέσω smartphones G Tablets.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*