ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Η κ. Κατσαρού –Πεκτασίδη αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Παιδονευρολογικού Τμήματος

Η Ευρωκλινική Παίδων, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρει στον μικρό ασθενή, ενισχύει το νευρολογικό της τμήμα, εντάσσοντας στο παιδιατρικό της δυναμικό τη διακεκριμένη Παιδίατρο – Παιδονευρολόγο,  κυρία Έφη Κατσαρού – Πεκτασίδη.

Η κα Κατσαρού – Πεκτασίδη, πρώην Διευθύντρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Νευρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», διαθέτει ειδίκευση στην παιδιατρική, ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στην παιδονευρολογία στο Νοσοκομείο Παίδων του Λονδίνου “The Hospital for Sick Children, Great Ormond Street”. Έχοντας συμπληρώσει 34 έτη κλινικής εμπειρίας, έχει εξειδικευτεί σε πλήθος παιδονευρολογικών και νευροαναπτυξιολογικών νοσημάτων όπως: η  επιληψία, η εγκεφαλική παράλυση, τα νευρομυϊκά νοσήματα, τα απομυελινωτικά και νευροανοσολογικά νοσήματα κ.ά. Είναι κάτοχος διδακτορικής διατριβής, διαθέτει πλούσιο ερευνητικό έργο, με δημοσιεύσεις σε έγκριτα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας.

Η ένταξη  της κας Κατσαρού – Πεκτασίδη στο ιατρικό δυναμικό της Ευρωκλινικής Παίδων ενισχύει το ήδη πολύ υψηλό επίπεδο του Παιδονευρολογικού της Τμήματος, το οποίο καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των παιδονευρολογικών παθήσεων, διαθέτει εικοσιτετράωρη παιδονευρολογική κάλυψη, σύγχρονα εργαστήρια, αλλά και συνεργασίες με εξειδικευμένα εργαστήρια τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Ο κος Πέτρος Λούκας, Διοικητικός Διευθυντής του Ομίλου Ευρωκλινικής τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την κα Κατσαρού στο ιατρικό δυναμικό της Ευρωκλινικής Παίδων.  Είναι μία άρτια και ολοκληρωμένη επιστήμονας, με εξαιρετικό ακαδημαϊκό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο που έρχεται να συμβάλλει στον στόχο της Ευρωκλινικής Παίδων για παροχή υψηλού επιπέδου παιδιατρικών υπηρεσιών υγείας στο κέντρο της Αθήνας»

 

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Στα ιατρικά της κέντρα και τις ειδικές μονάδες, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO  22000:2013 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα με  ISO 9001:2015.

 

www.euroclinic.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*