Πώς μια γυναίκα κέρδισε 10.000 δολάρια διαβάζοντας απλώς το ασφαλιστήριο συμβόλαιό της

Το πιο συνηθισμένο αθώο ψέμα όλων των εποχών μπορεί να είναι το «Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις» που τσεκάρουμε κάθε φορά που υπογράφουμε ένα συμβόλαιο ή συμμετέχουμε σε έναν διαγωνισμό. Αλλά αυτή η δασκάλα από την Γεωργία αποδεικνύει πως το να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα μπορεί να σου χαρίσει 10.000 δολάρια.

Η ταξιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία Squaremouth ξεκίνησε έναν μυστικό διαγωνισμό με το οποίο θα χάριζε 10.000 δολάρια στον πρώτο καταναλωτή που θα διάβαζε το συμφωνητικό του συμβολαίου του. Η εταιρεία επίσης, θα προσέφερε επιπλέον 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό οργανισμό.

Με τις λεπτομέρειες σχετικά με το έπαθλο να κρύβονται στη σελίδα 7 του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, η εταιρεία θα περίμενε έως δώδεκα μήνες για να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα διάβαζε λεπτομερώς το συμβόλαιό του. Εάν κανείς δεν κατάφερνε να διαβάσει το συμβόλαιό του, τότε απλά θα δώριζε το ποσό σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Στην εταιρεία δήλωσαν, όμως, συγκλονισμένοι, όταν η 59χρονη Donelan Andrews διεκδίκησε το βραβείο μόλις 23 ώρες μετά την έναρξη του διαγωνισμού. Η Andrews αγόρασε ταξιδιωτική ασφάλιση με σκοπό να ταξιδέψει στη Σκωτία με τον σύζυγό της για να γιορτάσει την 35η επέτειο του γάμου τους και την επερχόμενη συνταξιοδότησή της, την οποία υπέβαλε μόνο μία εβδομάδα πριν κερδίσει τον διαγωνισμό.

Αυτή και ο σύζυγός της θα έχουν πλέον αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσουν τις διακοπές τους, αφού διάβασε την ακόλουθη πρόταση στην τελευταία σελίδα του συμβολαίου 4000 λέξεων: «Αν έχετε διαβάσει αυτό το μακροσκελές συμβόλαιο, τότε είστε ένας από τους πολύ λίγους πελάτες που εξετάζουν όλα τα έγγραφα τους». «Σε μια προσπάθεια να τονίσουμε τη σημασία της ανάγνωσης του συνόλου των συμβολαίων, ξεκινήσαμε το Pays to Read, ένα διαγωνισμό που ανταμείβει το άτομο που διαβάζει τα στοιχεία του συμβολαίου του από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν είστε ο πρώτος που θα έρθει σε επαφή με μας, μπορεί να σας απονεμηθεί το Grand Prize των 10.000 δολαρίων.

Αφού έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, έλαβε ένα τηλεφώνημα την επόμενη μέρα λέγοντας ότι είχε κερδίσει. Η εταιρεία ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την επιμέλεια της δασκάλας, που έδωσε επιπλέον $ 5.000 σε κάθε ένα από τα σχολεία, όπου διδάσκει η Andrews. «Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με την Donelan, η αφοσίωσή της στην ανάγνωση και τη διδασκαλία ξεχώρισε αμέσως», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Squaremouth Chris Harvey. «Ο ενθουσιασμός της μας ενέπνευσε να κάνουμε πρόσθετες δωρεές.»

Πηγή: insuranceforum.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*