Επενδύσεις 1 δισ. από την SAS σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Επενδύσεις ύψους ενός δισ. δολαρίων σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης τα επόμενα τρία χρόνια, μέσα από αναβαθμίσεις λογισμικών, εκπαίδευση και εξειδικευμένες υπηρεσίες θα πραγματοποιήσει η SAS.

Η επένδυση αυτή ενισχύει την ήδη ισχυρή βάση που έχει χτίσει η SAS στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα analytics, machine learning, deep learing, επεξεργασία φυσικής γλώσσας και ρομποτική όραση. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας θα προετοιμάσουν τους επικεφαλής επιχειρήσεων και τους επιστήμονες των δεδομένων για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης, προσφέροντάς τους την τεχνολογία, τις δεξιότητες και την υποστήριξη που χρειάζονται για να μεταμορφώσουν το μέλλον των οργανισμών τους.

«Στη SAS, παραμένουμε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και την επιτυχία τους, και αυτή η νέα επένδυση αποτελεί ακόμα μια απόδειξη αυτής της δέσμευσης», δήλωσε ο CEO της SAS, Jim Goodnight. «Με τις καινοτόμες δυνατότητές που προφέρουμε στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αποφύγουν επιζήμιες απάτες, να καταπολεμήσουν θανατηφόρες ασθένειες, να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τον κίνδυνο, να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε πελάτες και πολίτες και πολλά άλλα.»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*