Στις 27/3 “Η Επόμενη Ημέρα στην Brokers Union”

Ενημερωτική ημερίδα για τους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή  της Β. Ελλάδος, με θέμα «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ BROKERS UNION», διοργανώνει η Brokers Union.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 27/3 στο MAKEDONIA PALACE στις 17:00 στην αίθουσα ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ, παρουσία του Προέδρου κ. Βελλιάδη Νικόλαου & του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Καλαμπαλίκη ΦώτηΘέματα Ημερίδας: 

– Στην επόμενη ημέρα ‘’Η BU στην υπηρεσία του Ασφαλιστικού Πράκτορα’’, Ζωή και Υγεία σε τροχιά ανάπτυξης στη BU, Νόμος 4583/18-IDD, Νέα Εμπορική Πολιτική, Βραβεύσεις Συνεργατών

Προσέλευση – εγγραφές: 17:00 – 17:15
Ποια είναι η εταιρική πολιτική της Brokers Union

Κύριο συστατικό της εταιρικής πολιτικής στην BROKERS UNION, αποτελούν οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες ο ιδρυτής της στήριξε το όραμα, τη στρατηγική, τη λειτουργία και την ανάπτυξη της εταιρίας.

Η ανάπτυξη της εταιρίας  βασίζεται, στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργασιών με επαγγελματίες διαμεσολαβητές, μέσω των οποίων παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Η BROKERS UNION επενδύει, σταθερά σε μηχανογραφικά συστήματα νέας τεχνολογίας για την εξασφάλιση έγκυρης και αξιόπιστης πληροφορίας, για τη διαχείριση και τον έλεγχο των εργασιών σε όλους τους τομείς και τους κλάδους ασφάλισης, για την παροχή Δυνατότητας στοχευμένων πωλήσεων.

Στηρίζει τους νέους που επιθυμούν να εισέλθουν στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα εκπαίδευσης, πιστοποίησης, καθώς και κίνητρα για εργασία και επαγγελματική εξέλιξη. Δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, παρέχοντάς τους δυνατότητα στέγασης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*