Ο Θ. Κοκκάλας

Θ. Κοκκάλας: Διαμορφώσαμε μία εταιρεία με τις καλύτερες προοπτικές στην ασφαλιστική αγορά

Η ERGO, σε μια εξαιρετικής οργάνωσης εκδήλωση προς τιμή των Συνεργατών της, γιόρτασε φέτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα τριάντα (30) χρόνια ενεργούς παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς στην ελληνική αγορά, ενώπιον 1.500 και πλέον προσκεκλημένων της. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι του Ομίλου ERGO, θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO, καθώς και στελέχη της  εταιρείας.

Ο κ. Andree Moschner, Μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου ERGO και επικείμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. της ERGO Ελλάδος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη πορεία της ERGO στην Ελλάδα, αναγνώρισε ότι είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του Ομίλου και συνεχάρη τη Διοίκηση, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της εταιρείας για τα εντυπωσιακά επιτεύγματα τους

Παίρνοντας τον λόγο ο CEO της ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας σε μια σύντομη αναφορά του στο παρελθόν και στις δυσκολίες που χρειάσθηκε να αντιμετωπισθούν στην 30χρονη πορεία της εταιρείας τόνισε: “Πολλά από αυτά που έπρεπε να κάνουμε, ανησυχούσαμε ότι δεν μπορούν να γίνουν. Τελικά, όμως τα καταφέραμε μαθαίνοντας κυρίως από τα λάθη μας χωρίς όμως να ξεχνάμε και τις σημαντικές επιτυχίες μας σε όλη αυτή την περίοδο. Διαμορφώσαμε μία εταιρεία με τις καλύτερες προοπτικές στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ανεξαρτήτως των δυσκολιών της ελληνικής οικονομίας. Πάγια δέσμευσή μας είναι ό,τι κάνουμε να δημιουργεί αξία στους πελάτες μας, στους συνεργάτες μας, στους εργαζόμενους της εταιρεία μας, στους μετόχους μας και σε τελική ανάλυση στην κοινωνία”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*