Πιστή στο ραντεβού με τα δίκτυα η Eurolife. Στον αγώνα πρώτη

Της Ελενας Ερμείδου

Η Eurolife δίνει έμφαση στα εξωτερικά δίκτυα, αναβαθμίζει και προσθέτει νέα προϊόντα στοχεύοντας να αυξήσει τα μερίδια της.  Θέτει εφικτούς στόχους και ακούει τους συνεργάτες της. Μέσα σε μία εβδομάδα από την ανακοίνωση της, η Eurolife έβγαλε στον ‘αέρα’ την νέα ανανεωμένη έκδοση του portal για τους συνεργάτες,  Eurolife Partners. Προσθέτει την Κατοικία, αναβαθμίζει Υγεία και Αυτοκίνητο. Εν  κατακλείδι ότι υπόσχεται το υλοποιεί. 

Αλ. Σαρρηγεωρίου: Τα πυροτεχνήματα δεν έχουν διάρκεια

Το σημαντικότερο νέο, όπως περιμέναμε, βάσει όσων ελέχθησαν είναι προσθήκη της ροής Ασφάλισης Κατοικίας, ενώ νέες λειτουργίες προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες ροές Υγείας και Αυτοκινήτου, μαζί με μερικές ακόμα βελτιώσεις.

Ηταν ξεκάθαρο για όσους παρευρέθησαν και άκουσαν προσεκτικά όλες τις ομιλίες ότι μέσα από ένα πολύ καλά ζυγισμένο χαρτοφυλάκιο, η Eurolife  δίνει μεγάλη βαρύτητα στις Γενικές Ασφάλειες, στην υγεία, στις συντάξεις και την αποταμίευση και επανατοποθετείται στο αυτοκίνητο. Και θέτει πάντα στο επίκεντρο τους συνεργάτες της.

Το χρηστικό αυτό ψηφιακό εργαλείο αξιοποιεί προς όφελος όλων τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι το περιεχόμενο του Eurolife Partners θα ανανεώνεται συνεχώς.

Ν. Δελένδας, Eurolife: Νέοι ρεαλιστικοί στόχοι για το 2019

Με αφορμή τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Eurolife Partners, o κ. Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB σημείωσε «όταν σχεδιάζαμε το Eurolife Partners, θέλαμε να προσφέρουμε ένα εργαλείο που θα βελτιώνεται συνεχώς, για να αναβαθμίζει το ρόλο και το έργο των συνεργατών μας. Ήδη, μετρώντας ένα χρόνο ζωής, έχουμε κάνει σπουδαία βήματα στην κατεύθυνση αυτή, ανανεώνοντας τις δυνατότητες που έχει το Eurolife Partners. Αυτή είναι η δέσμευσή μας προς τους συνεργάτες μας· ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε εργαλεία που απλοποιούν διαδικασίες και είναι πραγματικά εύχρηστα και λειτουργικά».

Οι νέες δυνατότητες στην Κατοικία

Νέες δυνατότητες στην ασφάλισης Κατοικίας με την τιμολόγηση να γίνεται υπόθεση λίγων λεπτών.

Ειδικότερα με τη ροή της Ασφάλισης Κατοικίας, οι συνεργάτες της Eurolife ERB έχουν, πλέον, στα χέρια τους μια σειρά από νέες δυνατότητες. Η τιμολόγηση των προϊόντων κατοικίας γίνεται πολύ άμεσα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής, ενώ με τη χρήση συγκριτικών πινάκων είναι υπόθεση λίγων δευτερολέπτων και τουλάχιστον 25% ταχύτερη από τα υπάρχοντα συστήματα. Ο εντοπισμός διευθύνσεων με την χρήση Google Maps εντάσσεται στις νέες δυνατότητες που προσφέρει η νέα προσθήκη. Περαιτέρω στο προσεχές μέλλον θα περιλαμβάνεται και online έκδοση συμβολαίων, σε πραγματικό χρόνο.

Αναβαθμίζεται η Υγεία και το Αυτοκίνητο

Εκτός, όμως, από τη ροή Κατοικίας, νέες λειτουργικότητες προστίθενται και στις υπάρχουσες ροές του Eurolife Partners για Υγεία και Αυτοκίνητο. Και οι δύο, με μικρές αναβαθμίσεις, διαθέτουν ανανεωμένες δυνατότητες και προσφέρουν στον χρήστη ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία:

  • Δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων σε μια αίτηση ασφάλισης υγείας και δυνατότητα για αλλαγές μέχρι και το βήμα «Σύνοψη Αίτησης»
  • Επιστροφή από τον πίνακα τιμολόγησης στα στοιχεία τιμολόγησης για ασφάλιση αυτοκινήτου, καθώς και αυτόματη αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης για προηγούμενες προσφορές ή μη υποβληθείσες αιτήσεις.

Το Eurolife Partners είναι αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας των πραγματικών αναγκών που έχουν οι συνεργάτες μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Η Eurolife ERB θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξή του, ώστε να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*