Αλλάζει το μείγμα καυσίμου στα συμβόλαια αυτοκινήτου

της Ελενας Ερμείδου

Κάποιες νέες στρατηγικές φαίνεται να ρίχνουν άλλης ποιότητας λάδι στην μηχανή και άλλης ποιότητας μείγματος καύσιμου στο κινητήρα του κλάδου αυτοκινήτου. Του αλλάζουν την πορεία και τη ταχύτητα, του βελτιώνουν την ποιότητα, οδηγώντας τόν σε νέες αλλά εξερευνημένες περιοχές.

Δεν είναι πολύς ο καιρός που οι ασφαλιστικές έκαναν αγώνα δρόμου για να βγάλουν ελκυστικά συμβόλαια αυτοκινήτου μικρής χρονικής διάρκειας.

Στην τηλεόραση, είναι ευχάριστο και συνάμα αστείο να βλέπεις κάποιους σε ένα σταυροδρόμι να τρακάρουν και να τσακώνονται για το ποιος έχει μικρότερης διάρκειας ασφάλιστρο. Ισως ακόμα και οι παλαιοί αριστοτέχνες Ιταλοί σκηνοθέτες δεν θα το πετύχαιναν έτσι καλά.

Κουβέντα, όμως τώρα,  και μιλώ για πολύ πρόσφατα από ασφαλιστική για τα μηνιαία, τα δίμηνα, τρίμηνα.

Ας θυμηθούμε, και το άλλο,  δεν έχει περάσει πολύς χρόνος που υψηλόβαθμο στέλεχος της αγοράς μάς δήλωσε ότι οι ασφαλιστικές έτσι όπως το πάνε με την διάρκεια των συμβολαίων αυτοκινήτου ετοιμάζονται να ρίξουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα. Μίλησε για ασφάλιση ακόμα και με ρίψη κερμάτων!

Κάποιες ασφαλιστικές βλέπουν μπροστά, και το μέλλον με άλλο τρόπο. Διαφέρουν στο τρόπο που βλέπουν τα πράγματα. Είναι κοντά στην διαμεσολάβηση και βλέπουν μία αγορά που σκέφτεται πιο ώριμα και ζητά συμβόλαια περισσότερης διάρκειας με καλές καλύψεις.

Και, μήπως τελικά τον καταναλωτή, τον ασφαλισμένο οδηγό, τον συμφέρει καλύτερα το συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας;

Φαίνεται να άνοιξε για τα καλά ο δρόμος να επανατοποθετηθούν οι ασφαλιστικές στο αυτοκίνητο.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*