Αλ. Σαρρηγεωρίου: Τα πυροτεχνήματα δεν έχουν διάρκεια

Σαν σήμερα πέθανε ο Στάλιν και γεννήθηκε ο Δελένδας ψάξτε τον συνειρμό“. Ετσι ξεκίνησε την ομιλία σήμερα στην ετήσια Συνάντηση Συνεργατών Αθήνας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERB Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου. Η Eurolife για πρώτη φορά φέτος ανακοινώνει πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ σε επίπεδο στόχων θέτει σε προτεραιότητα το αυτοκίνητο, και τις γενικές ασφάλειες, τις ασφάλειες ζωής, υγείας και τις ομαδικές.

της Ελενας Ερμείδου

Η  Εurolife ERB δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τους συνεργάτες. Η παραγωγή της μετά από 15 χρόνια στηρίζεται κατά 50% στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και κατά 50% στο bancassurance σε αντίθεση με το ξεκίνημα της όπου η παραγωγή στηρίζονταν 100% στο bancassurance.

Και, αυτό δεν είναι τυχαίο αφού οι έρευνες ικανοποίησης πελατών δείχνουν πόσο καλύτερα πωλούν οι ασφαλιστές σε πιο πολύπλοκα προϊόντα.

Στρατηγική της να είναι μεγάλος και σοβαρός παίκτης στην αγορά. Επιδιώκει μέσω των συνεργατών της να βρίσκεται κοντά στην αγορά και οι πωλήσεις που κάνουν να δίνουν αξία, οδηγώντας έτσι στην βελτίωση του τεχνικού αποτελέσματος.

Το τεχνικό αποτέλεσμα να σημειωθεί είναι πολύ σημαντικό στις επιδόσεις μίας ασφαλιστικής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κος Σαρρηγεωργίου σήμερα αλλά και πέρυσι κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και το έχει πετύχει ήδη η Eurolife.

“Οτιδήποτε σχετίζεται με πυροτεχνήματα δεν έχει διάρκεια” υπογράμμισε ο κος Σαρρηγεωργίου στο σημείο αυτό.

Αναφερόμενος στην αγορά, σχολίασε τα αποτελέσματα που εξέδωσε χτες η Insurance Europe, και συγκεκριμένα το ποσοστό ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής αγοράς σε σχέση με το ποσοστό ανάπτυξης που έγραψε η Ελλάδα που είναι 4% και 1% αντίστοιχα. Ζήτησε, αναλογιζόμενος τις μεγάλες διαφορές να μην πανηγυρίζουμε καθώς το αποτέλεσμα αυτό είναι κάτω των προσδοκιών.

Ξεχώρισε ορισμένους κλάδους που ‘φεύγουν προς τα εμπρός” όπως είναι ο κλάδος των ομαδικών – συνταξιοδοτικών.

Παρατήρησε ότι ο κλάδος σήμερα βρίσκεται σε σημείο καμπής, ενώ αναφερόμενος στην Eurolife υπογράμμισε ότι είναι μία εταιρεία με πολύ υψηλή φερεγγυότητα χωρίς μεταβατικά μέτρα, με σταθερά καλές σχέσεις με τους συνεργάτες της, διαβεβαιώνοντας και μεταφέροντας την αισιοδοξία την δική του και του μετόχου και υπενθυμίζοντας για άλλη μία φορά ότι η Eurolfe ERB έχει το πλεονέκτημα να είναι ελεύθερη και υπεύθυνη.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις καλυτέρων συνεργατών.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*