Τσεκούρας (ARAG): Η νέα χρονιά φέρνει και νέες προκλήσεις (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου , η ARAG Ελλάδος , έκοψε την πίτα της για το 2019 με την παρουσία πλήθους συνεργατών της Υπηρεσίας Πωλήσεων αλλά και των συνεργαζόμενων δικηγόρων της περιοχής των Αθηνών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης εκλεκτά στελέχη συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών, θεσμικά στελέχη, ο κλαδικός τύπος και εκπρόσωποι πολυπληθών ομάδων ασφάλισης που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους την εταιρία.

Με το βλέμμα στην Ακρόπολη στον μοντέρνο χώρο του  Hard Rock Café, σε ένα ζεστό και  γιορτινό  κλίμα,  ο κ. Δημήτρης Τσεκούρας, νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής της ARAG, καλωσόρισε το 2019 αναφερόμενος παράλληλα στις προκλήσεις  της χρονιάς  που πέρασε με την εφαρμογή των ιδιαίτερα πολύπλοκων νομοθετικών ρυθμίσεων που επηρεάζουν το κλάδο.

Πέραν της αναφοράς του στις κανονιστικές απαιτήσεις  και τις οικονομικές ιδιαιτερότητες της χώρας και του κλάδου , ο κ. Τσεκούρας επεσήμανε την σημασία της  τεχνολογίας στην εξέλιξη της ασφάλισης  Νομικής Προστασίας και τόνισε την επιτακτική πλέον ανάγκη  της κάλυψης  των Κυβερνοκινδύνων τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ιδιώτες. Με αφορμή την προβολή του βραβευμένου βίντεο «Το παντοπωλείο»  για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, ακολούθησε κλήρωση πέντε συμβολαίων της ARAG για  NΠ Χρήστη Διαδικτύου.

Ο κλάδος της  Νομικής Προστασίας και η ARAG μπαίνουν δυναμικά στο 2019, με νέα, καινοτόμα προϊόντα που επιλύουν τα καθημερινά προβλήματα των καταναλωτών και ενισχύουν το εισόδημα των συνεργατών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με θερμές ευχές για το 2019 και δεξίωση προς τους προσκεκλημένους.

Η εταιρία ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες και φίλους της που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*