Η Mega Brokers ασφάλισε το Delphi Economic Forum

 

Στη Mega Brokers εμπιστεύτηκε την ασφάλειά του το 4ο «Delphi Economic Forum», αναθέτοντας στην εταιρεία την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

Η κορυφαία εταιρεία ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων της χώρας ανέλαβε το σημαντικό αυτό έργο, που αποτελεί μια ακόμη διάκριση και τιμή για την εταιρεία, η οποία έχει την τεχνογνωσία, την αναγνώριση και την δυναμική για να παράσχει άμεσα, καίρια και με βεβαιότητα το ασφαλιστικό προϊόν και τις ανάλογες υπηρεσίες.

Η MEGA BROKERS, αναφέρει ο γενικός διευθυντής της κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις ασφάλισης της μεγάλης αυτής συνάντησης της πολιτικής, των τεχνοκρατών, της επιστήμης, που έχει παγκόσμιες συμμετοχές και εμβέλεια.

Είναι, συνεχίζει ο κ. Τ.Χατζηθεοδοσίου, τιμή για την MEGA BROKERS να αναλαμβάνει την ασφάλιση τέτοιας εκδήλωσης με παγκόσμια αναγνώριση στην οποία παρίσταται ο πρωθυπουργός της χώρας, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, αξιωματούχοι και υπουργοί ξένων χωρών, ακαδημαϊκοί, υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, τεχνοκράτες, τραπεζίτες και σύνεδροι από διαφορετικές ηπείρους.

Πηγή: insurance-eea.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*