Η Εταιρεία ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ασφάλισε το προσωπικό της στην INTERAMERICAN

Την INTERAMERICAN εμπιστεύτηκε η εταιρεία εμφιάλωσης μεταλλικού νερού ΖΑΡΟΣ Α.Ε. για την παροχή ομαδικής ασφάλισης στο προσωπικό της, επιβραβεύοντας τη συμβολή του στην συνεχιζόμενη για έκτο κατά σειρά έτος ανάπτυξη των εργασιών της. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα καλύπτει όλους τους εργαζομένους με παροχές ασφάλισης ζωής, ασφάλιση για ανικανότητες και για υγεία, με πλήρη νοσοκομειακή και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Η ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Αμιγώς ελληνική εταιρεία, ξεκίνησε την παραγωγική δραστηριότητά της με την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού ZARO’S. Η εταιρεία παράγει και διαθέτει με μεγάλη επιτυχία στην αγορά, πέρα από το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό και επιτραπέζιο νερό με διάφορες ιδιωτικές ετικέτες (private labels – φασόν), έχοντας τη δυνατότητα παραγωγής 75.000 φιαλών την ώρα. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο χωριό Ζαρός του Δήμου Φαιστού, στον νομό Ηρακλείου, όπου και η μοναδική στην Κρήτη πιστοποιημένη πηγή φυσικού μεταλλικού νερού, Αμάτι. Από την πηγή εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση στη διαδικασία από την άντληση μέχρι τη διάθεση του προϊόντος και χωρίς κάποια επεξεργασία. To νερό ZARO’S έχει βραβευθεί στον διαγωνισμό  Berkeley Springs International Water Tasting ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό για το 2017 με κριτήρια την οσμή, την όψη, τη γεύση, την επίγευση.

Η INTERAMERICAN πρωτοστατεί κατά τα τελευταία χρόνια  και στις ομαδικές ασφαλίσεις, παρουσιάζοντας αλματώδη ανάπτυξη. Το 2018 τα ομαδικά προγράμματα ζωής, υγείας και σύνταξης παρουσίασαν αύξηση 27% σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα. Η εταιρεία στις ομαδικές ασφαλίσεις αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των πιο φημισμένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Ήδη, 1.050 επιχειρήσεις την έχουν επιλέξει για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους.  Ιδιαίτερα στην υγεία η INTERAMERICAN, έχοντας τη μοναδικότητα για ασφαλιστική εταιρεία των ιδιόκτητων υποδομών (της κλινικής «Αθηναϊκή Mediclinic», των πρότυπων πολυϊατρείων «Medifirst» και της άμεσης ιατρικής βοήθειας με εναέρια μέσα και ασθενοφόρα, καθώς και της Γραμμής Υγείας 1010), παρέχει πρωτοποριακά, ολοκληρωμένα και ελκυστικά προγράμματα για το προσωπικό των επιχειρήσεων.

Αναφερόμενος στο ομαδικό συμβόλαιο για το προσωπικό της ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ο Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων της INTERAMERICAN, σχολίασε: «Αποτελεί μια σημαντικής αξίας πρωτοβουλία της διοίκησης της ΖΑΡΟΣ Α..Ε. για τους εργαζόμενους, σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ηράκλειο κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα η εταιρεία μας, μέσω των τοπικών συνεργατών της, έχει να επιδείξει αξιόλογη ανάπτυξη στις ομαδικές ασφαλίσεις. Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων στην Κρήτη είναι εστιασμένο στα ομαδικά προγράμματα ζωής και υγείας, καθώς και στα συνταξιοδοτικά προγράμματα και αφορά  σε επιχειρησιακές δραστηριότητες όλων των κλάδων».

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ευάγγελος Τσιμπλιάρης, στέλεχος πωλήσεων ομαδικών ασφαλίσεων και Μανώλης Παπαδημητράκης, συντονιστής γραφείου πωλήσεων Ηρακλείου της INTERAMERICAN, Χριστόφορος Παπαδημητράκης, γενικός διευθυντής της ΖΑΡΟΣ Α.Ε., Γιώργος Πλωμαρίτης διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων και corporate business της INTERAMERICAN, Δημήτρης Παπαδημητράκης, ασφαλιστικός σύμβουλος της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*