ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Οι «πρώτοι» πάνε στη Ρώμη

Τον Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων με προορισμό τη ΡΩΜΗ ανακοίνωσε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στο δίκτυο συνεργατών της. Η εταιρεία φιλοδοξεί ο Διαγωνισμός αυτός να αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους συνεργάτες της αλλά και να δώσει την  ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων έξω από την καθημερινή δουλειά.

Ο Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων είναι 8μηνης διάρκειας, σε πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Φεβρουαρίου 2019 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2019  και αφορά Προϊόντα όλων των Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων και Υγείας. Στο ταξίδι συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενώ τα κριτήρια του Διαγωνισμού περιλαμβάνουν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως η σύνθεση αλλά και η διατήρηση του χαρτοφυλακίου καθώς και το καλό αποτέλεσμα του κλάδου αυτοκινήτου.

Η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική δήλωσε για τον Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων: «Ο Διαγωνισμός Πωλήσεων με προορισμό τη ΡΩΜΗ έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από ενέργειες που έχουμε ανακοινώσει στους συνεργάτες μας από την αρχή της χρονιάς έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα εργαλεία αλλά και τα κίνητρα που είναι απαραίτητα στη δουλειά μας. Νέα προϊόντα Αυτοκινήτου, Κανονισμός Πωλήσεων 2019 και Διαγωνισμός Πωλήσεων συνθέτουν το παζλ για μια επιτυχημένη εκκίνηση. Δεν σταματάμε όμως εδώ συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε λύσεις που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες και στους συνεργάτες μας». 

Πηγή: insurance-eea.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*