Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA, Senior LIMRA Consultant & Instructor.

Εθνική Ασφαλιστική: Επαγγελματικοί Τίτλοι Chartered Insurance Agency Manager σε συντονιστές του δικτύου πωλήσεων

Μια ξεχωριστή διάκριση ήρθε από το μεγάλο, έγκυρο οργανισμό μελετών και εκπαίδευσης Limra για το Εταιρικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι πρώτοι επαγγελματικοί τίτλοι Chartered Insurance Agency Manager (CIAM) της LIMRA απονεμήθηκαν σε 35 Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων. Πρόκειται για διεθνή διάκριση, που απονέμεται σε managers Ασφαλιστικών Γραφείων που ολοκληρώνουν με επιτυχία το σχετικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα CIAM, διάρκειας 25 ημερών αποτελούμενο από 7 Εργαστήρια, έχουν λάβει τα επιμέρους Πιστοποιητικά, αξιολογούνται θετικά σε σχετική διατριβή και ικανοποιούν όλα τα κριτήρια του προγράμματος.

Η απονομή έγινε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός άξονας της στρατηγικής της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της. Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει και σε σημαντικές επενδύσεις στην κατεύθυνση υποστήριξης και αναβάθμισης του ρόλου του μάνατζερ, μέσω του προγράμματος CIAM της LIMRA. Ένα πρόγραμμα, που οδηγεί στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών, συμβάλλοντας στην αποδοτικότερη λειτουργία του Δικτύου Συνεργατών και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Διαβάστε επίσης:

Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Ολυμπιακό Μουσείο

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*