Η Ευρώπη Ασφαλιστική επιφυλάσσει εκπλήξεις

Η ατμόσφαιρα της βραδιάς μοναδική, όπως γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνει η Ευρώπη Ασφαλιστική. Το προσωπικό τής και οι καλεσμένοι του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπολου γιόρτασαν χτες βράδυ στο Prive Salon de Bricolage, ήταν όλοι εκεί για να μοιραστούν τα χρονικά του 2018 και να υποδεχτούν με θέρμη το 2019.

της Ελενας Ερμείδου

Το 2018, ήταν μία δύσκολη χρονιά τόνισε ο κος Μακρόπουλος, ευχαριστώντας αρχικά όλους όσους με την παρουσία τους, τον τίμησαν, αποδίδοντας τις δυσκολίες κυρίως στις μεγάλες ζημιές που συνέβησαν στην διάρκεια τους έτους στις οποίες η Ευρώπη συμμετείχε σε μεγάλα ποσοστά.  Το 2019 θα είναι η χρονιά που θα αλλάξει την ασφαλιστική αγορά, υπογράμμισε ο κος Μακρόπουλος. “Δεν ξέρουμε αν η ασφαλιστική αγορά σε πέντε χρόνια από σήμερα θα είναι η ίδια, όπως τώρα”, ο ίδιος προσέθεσε.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική στην διάρκεια του 2018, προετοιμάστηκε, έκανε βήματα για να συναντήσει το μέλλον. Μεταξύ άλλων, επανεκκίνησε τον κλάδο αυτοκινήτου, παραμετροποιώντας τα ασφάλιστρα.

Στην οικογένεια της Ευρώπης ήλθε το 2018 η κα Θεοδώρα Σταθούρου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης, μετά από 27 χρόνια στην Allianz, στην μεγαλύτερη ασφαλιστική της Ευρώπης και από τις μεγαλύτερες στο κόσμο.

Την Ευρώπη Ασφαλιστική την εμπιστεύτηκε και εμπιστεύεται όλη η αγορά επεσήμανε ο κος Μακρόπουλος. Απόδειξη αυτών η μεγάλη της συμμετοχή στις αποζημιώσεις από τις μεγάλες ζημιές που συνέβησαν σε εργοστάσια όπως η Sunlight, η Alfa Beta, σε ζημιές καταστροφών όπως η Μάνδρα και το Μάτι.

Η Ευρώπη μέσα στο 2018 λάνσαρε νέα προϊόντα υγείας, ενώ στους λοιπούς κλάδους σταμάτησε ότι επηρέασε την καλή κερδοφορία, κάνοντας stop-loss και στο αυτοκίνητο.

Στόχος της πάντα θα είναι η καλή εξυπηρέτηση, η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, η υψηλή ποιότητα, ο σεβασμός στους ανθρώπους της, στους συνεργάτες και τους πελάτες.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπης Ασφαλιστικής επεφύλαξε μία έκπληξη: Ευχαριστώντας για άλλη μία φορά το προσωπικό του, τους ανθρώπους του, την Νομική Υπηρεσία, τους συνεργάτες του, την ΑΟΝ, κ.α. είπε: “σε όλα μου τα χρόνια ασχολήθηκα με όλα τα θεσμικά όργανα, εκτός πολιτικής, σήμερα επιχειρώ κάτι διαφορετικό, γνωρίζοντας την δυσκολία, θέτω υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο της Αθήνας με τον Κώστα Μπακογιάννη για την θέση του δημοτικού συμβούλου και ζητώ την συμπαράσταση σας”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*